Άφωνοι οι Βρετανοί: Η αιτία του θανάτου της Νταϊάνα 20 χρόνια μετά

Τα σενάρια, μετά το θάνατο της πριγκίπισσας Νταϊανα, οι συνωμοσιολόγοι έπιασαν δουλειά. Τα σενάρια ήταν πολλά, ξεκινώντας από την πιο απλή, όπως π.χ ότι έφταιγαν οι παπαράτσι και φτάνοντας μέχρι την δολιοφθορά από το παλάτι.
Την αποκάλυψη για την αιτία του θανάτου της αγαπημένης πριγκίπισσας του λαού, την έκανε το ντοκιμαντέρ “Ο θάνατος της Νταϊάνα: Μια απίστευτη αποκάλυψη” που προβλήθηκε από το γαλλικό κανάλι M6.
Ο λόγος δεν ήταν άλλος από την Mercedes την οποία χαρακτήρισαν επικίνδυνο “επισκευασμένο σαράβαλο” ενώ υποστηρίχθηκε πως δεν θα έπρεπε ο οδηγός να τρέχει πάνω από 60χλμ γιατί δεν θα μπορούσε να την κρατήσει.
Οι ειδοποιήσεις αυτές έγιναν δύο μήνες πριν το δυστύχημα της 31ης Αυγούστου του 1997, δεν είχαν ληφθεί υπόψιν.
Ο φωτογράφος Πασκάλ Ροστέν, ο συγγραφέας του βιβλίου “Ποιος σκότωσε την Lady D”, αποκάλυψε πως εκείνη την χρονιά το αυτοκίνητο είχε κλαπεί και είχε εμπλακεί σε τροχαίο. Ενώ το αυτοκίνητο ήταν έτοιμο να αποσυρθεί αλλά δόθηκε άδεια να ανακατασκευαστεί.
Το τηλεοπτικό κανάλι που παρουσίασε το ρεπορτάζ έκανε, μάλιστα και ένα κρας τεστ με ένα ίδιο αυτοκίνητο και ένας τεχνικός είπε ότι «δεν έπρεπε να είχε επιστρέψει στην κυκλοφορία», παρότι ανακατασκευάστηκε. Το αμάξι δεν ήταν «επανορθώσιμο». Ήταν «επικίνδυνο», εξήγησε ο τεχνικός, μια άποψη που υποστηρίχθηκε και από τους ασφαλιστές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η μαρτυρία που «καίει» τον αγγειοχειρούργο – Τι κατέθεσε για τον φόνο της 36χρονης

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Σοκαρισμένοι οι Ουκρανοί από έκρηξη… σωλήνας υδροδότησης

ΑΚΟΜΗ: Επίθεση σε υπ.Εργασίας και Eurobank: Υποψίες για συνεργούς της Ρούπα