Αίσιο τέλος στο θρίλερ στα Χανιά: Παραδόθηκε μετά από 8 ώρες

οκανα χανια

Τελείωσε το θρίλερ που ήταν σε εξέλιξη από το πρωί στα γραφεία του ΟΚΑΝΑ στη Σούδα των Χανίων, αφού παραδόθηκε ο 45χρονος που για περίπου 8 ώρες παρέμενε ταμπουρωμένος, ενώ ήταν και οπλισμένος.

Ολα ξεκίνησαν σήμερα το πρωί, όταν ο 45χρονος, πατέρας πέντε παιδιών, εισέβαλε στα γραφεία του ΟΚΑΝΑ και υπό την απειλή όπλου ζητούσε να μην γκρεμιστεί το περίπτερο που διατηρεί χωρίς άδεια στο Ενετικό Λιμάνι, καθώς αποτελεί το μοναδικό έσοδο για να ζήσει την οικογένειά του.

Ο δήμαρχος της πόλης Τάσος Βάμβουκας του πρότεινε να βγάλει άδεια για να ανοίξει περίπτερο σε άλλο σημείο της πόλης, καθώς για το συγκεκριμένο δεν μπορεί να βγάλει, αφού ο ιδιοκτήτης του πέθανε. Κάτι τέτοιο ο δράστης δεν το δεχόταν και ο δήμαρχος, προκειμένου να λήξει το συμβάν, δεσμεύτηκε να λειτουργήσει το περίπτερο τους καλοκαιρινούς μήνες.

Ανταλλαγή πυροβολισμών
Ο 45χρονος άνοιξε πυρ κατά των αστυνομικών που είχαν αποκλείσει το σημείο. Μάλιστα, όπως μετέδωσε νωρίτερα και το star.gr, από την ανταλλαγή πυροβολισμών με τους αστυνομικούς έχει τραυματιστεί ελαφρά. Ο 45χρονος δεν κρατούσε ομήρους, ωστόσο στο κτίριο που είχε καταλάβει βρίσκονταν τρεις εργαζόμενοι που είχαν κλειδωθεί σε ένα γραφείο. Όπως αναφέρει το Zarpanews, ο 45χρονος, ο οποίος συμμετέχει σε πρόγραμμα του ΟΚΑΝΑ, συνέχιζε να μιλά με τους διαπραγματευτές της αστυνομίας, ενώ ζήτησε να μιλήσει και με τον ψυχίατρο του ΟΚΑΝΑ.