Αλέξαντερ Πρίγιοβιτς: Θέλω τίτλους με τον ΠΑΟΚ

Αλέξαντερ Πρίγιοβιτς

Ο Αλέξαντερ Πρίγιοβιτς, ο επιθετικός του ΠΑΟΚ, μίλησε στην σερβική ιστοσελίδα “mozzartsport.com” για τη χρονιά που διανύουμε, τον τραυματισμό του και αν θα αγωνιστεί με την Εθνική Σερβίας. Επίσης, εκφράζει την επιθυμία του για τίτλους με τον “δεικέφαλο του Βορρά” .

Για την κατάκτηση του Κυπέλλου: «Πετύχαμε τον πρώτο στόχο μας. Να κατακτήσουμε το Κύπελλο. Ο ΠΑΟΚ είναι ένα μεγάλο κλαμπ αλλά δεν έχει κερδίσει τους τίτλους που του αξίζουν. Είχαν περάσει 14 χρόνια χωρίς να κατακτήσει κάποιον τίτλο, δεν ήταν εύκολο για τους οπαδούς της ομάδας.Είχαμε την “θερμή” υποστήριξη τους στους ημιτελικούς με τον Παναθηναϊκό. Στο πρώτο παιχνίδι ηττηθήκαμε με 2-0 αλλά καταφέραμε να πάρουμε την πρόκριση με 4-0 στο σπίτι μας. Ελπίζω του χρόνου να πανηγυρίσουμε πρωτάθλημα και Κύπελλο».

Για την επάνοδό του μετά τον τραυματισμό του στον ώμο: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος μέχρι στιγμής στην ομάδα. Έχω σκοράρει ήδη δέκα τέρματα και θα μπορούσε να ήταν και παραπάνω, ωστόσο, δεν αξιοποίησα σωστά κάποιες καλές ευκαιρίες. Μου ταιριάζει ο ΠΑΟΚ, αυτή η ομάδα παίζει επιθετικά, είναι σημαντικό για μένα. Χρειάζομαι συμπαίκτες με υψηλή ποιότητα να μου “σερβίρουν” για να σκοράρω. Φυσικά, περιμένω πως η επόμενη σεζόν θα είναι ακόμη καλύτερα, όταν θα έχουμε συνηθίσει πλήρως ο ένας τον άλλον. Σε κάθε περίπτωση, έχω μεγάλες προσδοκίες».

Για το αν θα εξαντλήσει το συμβόλαιο του με τον ΠΑΟΚ: «Ήμουν νέος, άπειρος και αφελής στο παρελθόν. Τώρα είμαι πιο ώριμος. Ωστόσο, ποτέ δεν ξέρεις στο ποδόσφαιρο όλα μπορούν να συμβούν. Τώρα είμαι εδώ, θέλω να κερδίζω αγώνες, πετυχαίνοντας γκολ και να κερδίσω τρόπαια, παίζοντας για τον ΠΑΟΚ».
Η Εθνική Σερβίας: «Είναι μεγάλη τιμή να παίξω για τη Σερβία. Θέλω πραγματικά να βοηθήσω την ομάδα όσο μπορώ. Το πιο σημαντικό πράγμα είναι να κερδίσουμε το επόμενο παιχνίδι και να ξεφύγουμε από την Ουαλία στο δρόμο για το Παγκόσμιο Κύπελλο στη Ρωσία. Με την κλήση μου στην Εθνική, πραγματοποιήθηκε ένα παιδικό μου όνειρο».