Απίστευτο! Πασίγνωστος σεναριογράφος δούλευε ως υδραυλικός στην Ίο!

ερωτηματικός ΠασίγνωστοςΣτον Θοδωρή Κουτσογιάννοπουλο, μίλησε ο πρώην σύζυγος της Μαντόνα και πασίγνωστος σεναριογράφος, Γκάι Ρίτσι.

Η συνέντευξη έγινε στα πλαίσια της προώθησης της νέα ταινία “King Arthur”, η οποία τώρα κυκλοφορεί.
Ο σεναριογράφος μετά από ερώτηση του δημοσιογράφου φαίνεται να ενθουσιάστηκε και να άρχισε να μιλάει για τις εμπειρίες που είχε. Παρότι δεν έκανε και την πιο εύκολη δουλειά του κόσμου, μιας και έσκαβε χαντάκια για σωλήνες αποχέτευσης, αγάπησε το ελληνικό νησί της Ίου και τις ομορφιές του.
Όπως ο ίδιος λέει, ο λόγος που βρέθηκε εκεί ήταν γιατί είχε κάποιους καλούς Έλληνες φίλους με τους οποίους έκανε παρέα. όμως δεν κράτησε σχέσεις με κανένα από αυτούς παρότι οι Έλληνες που ήξερε ήταν “ωραίοι τύποι”.
Επίσης, είπε πως θα ήθελε να εκμεταλλευτεί περισσότερο την ευκαιρία που του δόθηκε γιατί έμαθε να λέει μόνο “Γειά σου” και “Πολύ καλά”.
Δείτε το βίντεο:

 

Ο Guy Richie μιλάει για τις εποχές που έκανε τον υδραυλικό στην ´Ιο και τους αιώνιους ´Ελληνες φοιτητές #guyrichie #kingarthurlegendofthesword #ios

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Theodore Koutsogiannopoulos (@theodorekoutsogiannopoulos) στις Μάι 12, 2017, 5:19πμ PDT