Εκδηλώσεις λατρείας για τον Ομπάμα – Η σπόντα στον Τραμπ

Ως επί το πλείστον νεαρά άτομα, υποδέχθηκαν τον πρώην πρόεδρο της Αμερικής, Μπαράκ Ομπάμα στο Βερολίνο. Ο Ομπάμα βρέθηκε στη γερμανική πρωτεύουσα για να μετάσχει στη δημόσια συζήτηση για τη Δημοκρατία.

Με το πλήθος να τον κοιτάει, ο χαλαρός Αφροαμερικάνος τέως πρόεδρος, άνοιξε την συζήτηση μιλώντας για την νέα του ζωή μετά την αποχωρησή του από το Λευκό Οίκο.

Συγκεκριμένα, είπε πως προσπάθησε να κοιμηθεί και να απολαύσει τις στιγμές με την γυναίκα του, Μισέλ. Το ίδιο προσπάθησε να κάνει με τις κόρες του αλλά μάλλον αποτυχημένα μιας και αυτές προτιμούν τους φίλους τους όπως είπε.

Φυσικά, δεν μπόρεσε να μην μιλήσει με περηφάνεια για την μεταρρυθμισή του στην Υγεία γνωστή και ως Obamacare. Όμως, λόγο των εξελίξεων, η ιατρική περίθαλωη των ανθρώπων απειλείται συνολικά και παραπονέθηκε στον διαδοχό του.

«Θέσαμε νέο στάνταρ» τόνισε, ενώ θεωρούσε τον εαυτό του ως δρομέα σε σκυταλοδρομέα και «τώρα παρέδωσα τη σκυτάλη στον επόμενο».

Μια σπόντα στον Ντόναλντ Τραμπ ο οποίος έχει αναγορεύσει μια από τις ύψιστες προτεραιότητες του ξηλώματος του Obamacare.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έξαλλοι οι Γερμανοί – Πως έβγαλε ο πρίγκιπας Χάρι 43.000 λίρες