Πολίτες επιτέθηκαν στον 52χρονο ! “Θα σε ταΐζουμε … δεν ντρέπεσαι ;” – Μαρτυρία – σοκ της κοπέλας

Βιαστής 52χρονος

Πολίτες επιτέθηκαν έξω από τα δικαστήρια στον 52χρόνο που είχε απαγάγει και κακοποίησε την 22χρόνη που τον βοηθούσε.

Γύρω στις 11:00 στην οδό ΕΥελπίδων, κατά την έξοδο δηλαδή του κατηγορούμενου για τον βιασμό της 22χρονης, υπήρξαν σκηνές ένταση.
Παρά την μαρτυρία σοκ της κοπέλας, ο κατηγορούμενος επιμένει πως όλα έγιναν με την θελησή του βαζοντάς μπροστά και ως δικαιολογία την τυφλοτητά του.
“Θα σε ταΐζουμε βρε … δεν ντρέπεσαι ; Ντροπή σου. Αφήστε τον!

Εντύπωση προκάλεσε με την εμφανισή του καθώς ήταν ξυπόλυτος όταν βγήκε από την εισαγγελεία. Ενώ όταν ερωτήθηκε αν έχει μετανιώσει για κάτι και τι θα πει στην οικογένεια της κοπέλας απάντησε πως “θα φανούν όλα”!

Εξηγήσεις για τις αποτρόπαιες πράξεις του καλείται να δώσει ο 52χρονος που βίασε την 22χρονη

Ο 52χρονος που κρατούσε φυλακισμένη την 22χρονη φοιτήτρια στο σπίτι του στη Δάφνη απολογείται σήμερα στον ανακριτή για τις αποτρόπαιες πράξεις του.
Η υπόθεση αυτή, είδε το φως της δημοσιότητας την περασμένη Τετάρτη, όταν οι αστυνομικοί εντόπισαν και “ξεσκέπασαν” την κρυψώνα του 52 χρόνου και βρήκαν την νεαρή κοπέλα δεμένη, φιμωμένη και κακοποιημένη σεξουαλικά.

Οι εισαγγελικές αρχές άσκησαν ποινική δίωξη για σειρά κακουργημάτικών και πλημμεληματικών αδικημάτων. Συγκεκριμένα,
1)Αρπαγή με σκοπό να εξαναγκαστεί η παθούσα σε πράξη και ανοχή για την οποία δεν υπήρχε υποχρέωση της (κακούργημα).

2)Βιασμός κατ’ εξακολούθηση (κακούργημα).

3)Παραβίαση απορρήτου για μη δημόσια πράξη (κακούργημα).

4)Επικίνδυνη σωματική βλάβη κατ’ εξακολούθηση (πλημμέλημα).
Η νεαρή κοπέλα που βοηθούσε τον 52χρονο, ο οποίος είναι τυφλός, υπέστη φριχτά βασανιστήρια από αυτόν ενώ παράλληλα, κατέγραφε με κάμερες τις πράξεις του.
Όμως, ο ίδιος εμφανίστηκε στον εισαγγελέα προκληκτικός λέγοντας πως είναι “ΑΜΕΑ” και 95% τυφλός. Η δικογραφία όμως δεν έχει σχηματίσει για την υπόθεση κάποιο ιστορικό πιστοποιητικό που να επιβεβαιώνει των ισχυρισμό του κατηγορουμένου.
«Γιατί είχατε δεμένη την κοπέλα» ήταν το ερώτημα των δημοσιογράφων. «Ήταν το φετίχ της κοπέλας. Δεν θα έκανα κάτι χωρίς τη θέλησή της», ήταν η απάντηση του δράστη.

 

Μαρτυρία – σοκ της 22χρονης!

Η 22χρονη ανέφερε νέες λεπτομέρειες για το αποτρόπαιο έγκλημα που έλαβε χώρα σε ένα υπόγειο στην Δάφνη. Ο 52χρονος προσέλαβε την 22χρόνη για να τον φροντίζει λόγω ότι είναι τυφλός. Αρχικά, της “επέβαλλε” να φοράει ένα κοντό ροζ φορεματάκι γιατί μόνο αυτό μπορούσε να ξεχωρίσει όπως αναφέρει στην κατάθεση της η νεαρή.

Την δημοσίευση έφερε στο φως το bloko.gr ! Η νεαρή κοπέλα αποκαλύπτει πως πριν από περίπου ένα μήνα αναζήτησε δουλειά μέσω αγγελίας και βρήκε αυτή που είχε βάλει ο 52χρονος, ο οποίος έψαχνε κοπέλα για να τον βοηθάει στις δουλειές του σπιτιού. «Μου είπε ότι ήταν σχεδόν τυφλός και γι’ αυτό μου ζήτησε όταν πηγαίνω να κάνω δουλειές να φοράω ένα στράπλες ασπρόμαυρο φόρεμα υποτίθεται από ειδικό ύφασμα για να αντιλαμβάνεται την κίνησή μου μέσα στο χώρο», αναφέρει η 20χρονη στην κατάθεσή της και σημειώνει πως αν και αρχικά είχε αρνηθεί, τελικά δέχτηκε και παρόλο που η συμπεριφορά του της είχε φανεί περίεργη, συνέχισε να πηγαίνει ώστε να μπορεί να είναι άνετη οικονομικά.

«Πήγα στο σπίτι του για να του ζητήσω τα 100 ευρώ που μου χρωστούσε. Μου είπε “καθάρισε το σπίτι και θα σου τα δώσω”. Κάποια στιγμή, ενώ ήμουν στην κουζίνα, έπεσε πάνω μου και μου έβαλε μια πετσέτα στο πρόσωπο. Προσπάθησα να αντισταθώ αλλά είναι υπέρβαρος και δεν τα κατάφερα.Μετά έχασα τις αισθήσεις μου και όταν ξύπνησα ήμουν δεμένη. Φώναζα “βοήθεια” και μου έλεγε “σκάσε πουτ@ν@. Αυτό συνέβη πολλές φορές, έχανα τις αισθήσεις μου και όταν συνερχόμουν και φώναζα βοήθεια, αυτός με έβριζε. Θυμάμαι κάποια στιγμή όταν συνήλθα αυτός ήταν πάνω μου και αγκομαχούσε». Η κατάθεσή της κλείνει με μια επίσης συγκλονιστική φράση: «Θέλω να μπει φυλακή, με βίασε».