Επίθεση ΠΑΣΟΚ σε Καμμένο: Αδιαφορεί για τα μαχητικά αεροσκάφη…

Ο τομέας Άμυνας του ΠΑΣΟΚ κάνει δριμύ επίθεση στις Ένοπλες Δυνάμεις και στον ΥΕΘΑ, Πάνο Καμμένο, ενώ εύχεται ταχεία ανάρρωση στον Ιπτάμενο.
Δείτε ολόκληρη την ανακοίνωση:

«Ο τομέας άμυνας του ΠΑΣΟΚ εύχεται την ταχεία ανάρρωση του Ιπταμένου που εγκατέλειψε επιτυχώς το αεροσκάφος του, λόγω μηχανικής βλάβης, ενώ βρισκόταν νότια των Σποράδων.

Τα προβλήματα συντήρησης και διαθεσιμότητας, λόγω έλλειψης ανταλλακτικών, στις Ένοπλες Δυνάμεις τα έχει επισημάνει ο τομέας άμυνας του ΠΑΣΟΚ από τον περασμένο Νοέμβριο.

Ο κ. ΥΕΘΑ όμως συνεχίζει να αδιαφορεί τόσο για τα μαχητικά αεροσκάφη, που χρησιμοποιούνται για την αντιμετώπιση των τουρκικών προκλήσεων, όσο και για την εκπαίδευση των ιπταμένων που τα χειρίζονται η οποία εκπαίδευση σήμερα βρίσκεται στο χαμηλότερο επίπεδο που έχει γνωρίσει η Πολεμική Αεροπορία.
Στην τότε επισήμανσή μας μας απάντησε, με non paper, ότι «…. Αντί να εκδίδει ακατάληπτες ανακοινώσεις, ας ετοιμάζει το ΠΑΣΟΚ την απολογία του.»

Κύριε Υπουργέ καλό θα ήταν να λύσετε τα προβλήματα διαθεσιμότητας τόσο των μαχητικών αεροσκαφών όσο και των πυροσβεστικών αλλά και των λοιπών ιπτάμενων μέσων της Πολεμικής Αεροπορίας, η οποία μετά λύπης πληροφορούμαστε ότι είναι πολύ χαμηλή».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 14 νεκροί στην Βαγδάτη από παγιδευμένο με εκρηκτικά αυτοκίνητο