Η Μαίρη Τσώνη τηλεφώνησε στο ΕΚΑΒ:”Δεν είμαι καλά ελάτε να με πάρετε”

Μαίρη Τσώνη

Η πληροφορία για το θάνατο της νεαρής ταλαντούχας ηθοποιού και τραγουδίστριας Μαίρης Τσώνη, προκάλεσε ρίγη συγκίνησης στον καλλιτεχνικό χώρο.

Τα αίτια του θανάτου της 30χρόνης παραμένουν αδιευκρίνητα αλλά νέα στοιχεία έρχονται στο φως.
Η εφημερίδα “Espresso” μετά από προφορική ενημέρωση της αστυνομίας από το ΕΚΑΒ, η ηθοποιός είχε τηλεφωνήσει το πρωί της Δευτέρας στο ΕΚΑΒ για να ζητήσει βοήθεια.
“Δεν είμαι καλά, ελάτε να με πάρετε” φέρεται να είπε στο κέντρο του ΕΚΑΒ η ηθοποιός ενώ παράλληλα έδωσε και την διεύθυνση του σημείου που βρισκόταν στα Εξάρχεια.
Όταν το πλήρωμα του ΕΚΑΒ έφτασε στο διαμέρισμα που τους είχε υποδείξει η ίδια, την πόρτα άνοιξε ένας ηλικιωμένος άντρας, ο οποίος ήταν φοβισμένος και ενημέρωσε ότι η νεαρή είχε χάσει τις αισθήσεις της. Πληροφορίες αναφέρουν ότι τον ηλικιωμένο άντρα, η νεαρή ηθοποιός τον βοηθούσε στις δουλειές του σπιτιού και τον φρόντιζε.

Οι τραυματιοφορείς διαπίστωσαν ότι ο θάνατος της δεν προήλθε από εγκληματική ενέργεια ή κάτι άλλο περίεργο.

Η αστυνομία ενημερώθηκε για τον θάνατο της καλλιτέχνιδος που όπως όλα δείχνουν οφείλεται σε παθολογικά αίτια ενώ παραμένει άγνωστο αν η οικογένειά της θα ζητήσει νεκροψία -νεκροτομή.
Το ποστ της φίλης της Lewsha Camille Simboura στο facebook

Το μεσημέρι της μοιραίας Δευτέρας, η στενή φίλη της Μαίρης Τσώνη ανέβασε ένα ποστ στο γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης γράφοντας χαρακτηριστικά:
«Δεν το πιστεύω ότι μόλις βρήκα νεκρή την Μαίρη Τσώνη (διάσημη Ελληνίδα ηθοποιό του Κυνόδοντα) στον 5ο όροφο. RIP. Συγγνώμη που δεν ήρθα νωρίτερα. Ίσως θα μπορούσαμε να σε σώσουμε. Αισθάνθηκα ένοχη, ενώ έβλεπα τον Τζέιμς να σου παρέχει τις πρώτες βοήθειες (καρδιοαναπνευστική ανάνηψη). Έπρεπε να προσπαθήσω να σε βοηθήσω με την αρρώστια σου. Ήθελε να με βοηθήσει με την υποκριτική και είχε συμφωνήσει να παίξει σε μια ταινία μικρού μήκους που ετοίμαζα. Hταν τόσο ταπεινή που θα συμμετείχε σε κάτι που σχεδίαζα. Κυνόδοντας: Κυριολεκτικά μια από τις πιο σημαντικές σύγχρονες ελληνικές ταινίες (είχε αποσπάσει βραβείο στο φεστιβάλ των Καννών). Αλλά καμιά επιτυχία στον κόσμο δεν μπορεί να θεραπεύσει την κατάθλιψη».