Η Μπριζίτ “έφαγε” την Ιβάνκα! Το δεξί χέρι του Μακρόν… συμφέρει!

brigitte

Τι και αν όλος ο πλανήτης μιλάει τακτικά για την Ιβάνκα Τράμπ; Τι και αν έχει αναλάβει τα καθήκοντα της Πρώτης Κυρίας, παρότι δεν είναι;
Η Μπριζίτ Τρονιέ έρχεται να της πάρει και τα πρωτεία της… δημοσιότητας.

Η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας, δεν είναι απλά η σύζυγος του 8ου προέδρου της 5ης Γαλλικής Δημοκρατίας, είναι συμβουλός του, ακόμη και στις ζωντανές εμφανίσεις του, διορθώτρια των ομιλιών του και ο άνθρωπος που έχει όλη την εμπιστοσύνη του Εμανουέλ Μακρόν! Με λίγα λόγια, το δεξί του χέρι!
Μπορεί να είναι μια αντισυμβατική γυναίκα, που δεν φοβήθηκε να χωρίσει και να αφήσει μια καλοβολεμένη αστική ζωή στο πλάι ενός τραπεζίτη (από τον οποίο απέκτησε και τρία παιδιά) για να παντρευτεί τον – τότε – μαθητή της και κατα 24 χρόνια μικροτερό της Εμανουέλ Μακρόν.

Ένας από τους λόγους που ο Μακρόν έφτασε ως το Μέγαρο των Ηλυσίων Πεδίων, είναι αυτή η γυναίκα, που αφοσιώθηκε σε εκείνον και την καριέρα του. Παράτησε την διδασκαλία για να τον βοηθήσεθ όταν ο Ολάντ τον έκανε υπουργό Οικονομικών ενώ όταν αποφάσισε να βάλει υποψηφιότητα, εκείνη διαχειρίστηκε την ατζέντα του!
Στο υπουργείο Οικονομίας ήταν άτυπη σύμβουλός του. Παρούσα καθημερινά στο κτίριο του Μπερσί, στις όχθες του Σηκουάνα, στο ανατολικό Παρίσι. Η παρουσία της διακριτική κατά τη διάρκεια των συναντήσεων με αξιωματούχους. Κάποτε, ο Μακρόν είχε μιλήσει στο προσωπικό του υπουργείου για την παρουσία της γυναίκας του εκεί. “Περνάει πολύ χρόνο εδώ γιατί η άποψή της μετράει για μένα, γιατί μεταδίδει μια διαφορετική ατμόσφαιρα, που είναι σημαντικό. Η ζωή μου είναι εδώ, δεν μπορείς να δουλέψεις καλά αν δεν είσαι χαρούμενος”, είχε πει στην τελευταία συνάντηση που είχε με το προσωπικό του υπουργείου του πριν παραιτηθεί από την κυβέρνηση Ολάντ, τον Αύγουστο 2016.