Η Παπαδοπούλου “έδωσε” τους Διάσημους! “Μαζί τα φάγαμε” (βιντεο)

παπαδοπούλου

Στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε η διάσημη τραγουδίστρια και πρώην παίκτρια του reality show “Survivor”, Ειρήνη Παπαδοπούλου.

Όταν λύθηκε η αρχική της αμηχανία, έκανε αρκετές αποκαλύψεις για την ομάδα των “Διασήμων”, στηρίζοντας παράλληλα και τον Αγγελόπουλο. Σε συνέντευξη που έδωσε προσφάτως, όταν ερωτήθηκε για τον ποιον βλέπει νικητή, απάντησε ότι βλέπει τον Γιώργο Αγγελόπουλο γιατί είναι και ο πιο δυνατός.
Από την άλλη, σχολίασε και το χθεσινό επεισόδιο κατά το οποίο ο Αγγελόπουλος είχε πολλά νεύρα και αυτό του στοίχισε λίγο από την δημοτικότητά του. Είπε χαρακτηριστικά: : «Στη μέση είναι το δίκιο. Ο Γιάννης, ήταν λίγο χοντροκομμένο αυτό αλλά όσοι τον ξέρουν γνωρίζουν ότι τα κάνει κάτι τέτοια. Σίγουρα τον Γιώργο τον πείραξε. Όλο το βάρος έχει πέσει στον Γιώργο από όλη την ομάδα. Ο Γιώργος δεν μπορεί ούτε μία φορά να μην παίξει και τη νιώθει αυτή την ευθύνη. Τον πείραξε σίγουρα ότι δεν έφαγαν. Ο Γιώργος πεινάει πάρα πολύ».

Για ποιο λόγο ο Γιώργος Αγγελόπουλος βρέθηκε στο στόχαστρο των Διασήμων; Βασικά, υπήρχε πραγματικός λόγος; «Ο λόγος που τον στοχοποίησαν είναι πρόφαση για μένα και είναι αυτό που έγινε με τα φαγητά. Ξεκίνησε από εκεί, αλλά μετά βόλεψε… Στην τελική, όλοι φάγαμε. Μαζί τα φάγαμε!», εξομολογήθηκε η Ειρήνη Παπαδοπούλου.