Μεγαλόψυχος ο Πούτιν – Βοήθησε την πρώην γυναίκα του να γίνει…

Ο Πούτιν είναι μια από τις εμβληματικές παρουσίες της Ρωσίας. Μπορεί πολύ να τον χαρακτηρίζουν σκληρό αλλά είναι… μεγαλόψυχος, μιας και βοήθησε την πρώην σύζυγο του να γίνει εκατομμυριούχος.

Όπως αναφέρει το πρακτορείο Reuters, η εκμίσθωση ενός ιστορικού κτιρίου,(την κατοικία του πρίγκιπα Νικολάι Βολκόνσκι, παππού του συγγραφέα Λέοντος Τολστόι, το οποίο ανήκει στο μορφωτικό Ίδρυμα CDIC που ίδρυσε η σύζυγος του Ρώσου προέδρου) αποφέρει στην Λιουντμίλα Πουτίνα εκατομμύρια δολάρια ετησίως.

Η εφημερίδα «Ρασίσκαγια Γκαζέτα» αναφέρει πως το κτίριο, που ενοικιάστηκε από φιλικό πρόσωπο του Πούτιν, φιλοξενεί τα γραφεία του Ιδρύματος και δυο κεντρικές τράπεζες αλλά και γραφεία που καταβάλλουν ενοίκια στην εταιρεία Meridian, ιδιοκτησίας της Intererseris, η οποία ανήκει στην Λουντμίλα.

Ντοκουμέντα όμως για να αποδεικνύουν με βεβαιότητα ότι η Πουτίνα όντως λαμβάνει εκατομμύρια το χρόνο δεν υπάρχουν. Το όνομα της φιγουράρει μαζί με άλλα. Σημαντικό είναι εδώ να αναφερθεί πως διευθύντρια της εταιρείας στο παρελθόν, ήταν η Όλγα Αλεξάντροβνα Τσομάγιεβα, η αδερφή της πρώην συζύγου του Πούτιν.

Φυσικά, δεν είναι πρώτη φορά που το περιβάλλον του «τσάρου» επωφελείται από επικερδή συμβόλαια, δάνεια ή περιουσιακά στοιχεία κρατικών επιχειρήσεων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Όλη η αλήθεια για τη Φρουρά της Βουλής-Γιατί ο Μπαλαούρας τη κάλεσε 22 φορές