Μποτία : Ανοιχτό το ενδεχόμενο να φύγει από τον ΟΣΦΠ

Ο Αλμπέρτο Μποτία άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να πάρει μεταγραφή από τον Ολυμπιακό, εφόσον έρθει πρόταση που θα καλύπτει τον ίδιο και την ομάδα του.

«Αν υπάρξει μια πρόταση που θα είναι συμφέρουσα για την ομάδα και για μένα, θα τη συζητήσω», δήλωσε στο ραδιόφωνο της Marca.

Για την κατάκτηση ενός ακόμη πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό ο Ισπανός στόπερ είπε: «Ήταν το πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα των τελευταίων ετών. Είχαμε κάποιες ήττες στα ντέρμπι του δευτέρου γύρου γιατί είχαμε κι ευρωπαϊκά ματς ενδιάμεσα. Ωστόσο στο τέλος κάναμε τις νίκες που χρειαζόμασταν και πήραμε τον τίτλο».

Όσο για την οικονομική κρίση, δήλωσε ανεπηρέαστος και πως νιώθει καλά στην Ελλάδα. «Εμείς δεν έχουμε οικονομικό πρόβλημα στον Ολυμπιακό. Αισθάνομαι καλά, έχω κερδίσει τίτλους, έχω παίξει κόντρα στις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης και θεωρώ ότι έχω βελτιωθεί ως άνθρωπος κι ως ποδοσφαιριστής. Και η Ελλάδα είναι μία χώρα που μοιάζει με την Ισπανία».

Τέλος, κληθείς να σχολιάσει τα θλιβερά επεισόδια στον τελικό Κυπέλλου που έκαναν το γύρο του κόσμου είπε: «Προφανώς δεν υπήρξε καθόλου έλεγχος στην είσοδο των φιλάθλων κι έγιναν αυτά τα επεισόδια».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πτώση μαχητικού mirage 2000 – Εγκατέλειψε ο χειριστής

πηγή:sport.fm