Νέα στοιχεία από συνάδερφο του κατηγορούμενου: Είχαν βγει ραντεβού

Νέα στοιχεία αγγειοχειρούργος

Νέα στοιχεία φαίνεται να έχουν δει το φως της δημοσιότητας για την δολοφονία της 36χρονης Γεωργιανής μητέρας, η οποία έγινε μέσα στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.

Ο γιατρός αγγειοχειρούργος, ο οποίος έδωσε κατάθεσε και αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της υπόθεσης, δήλωσε πως γνώριζε τον 38χρονο, μιας και ο ίδιος εργάζεται στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο. Ο γιατρός είπε πως το μοιραίο βράδυ είδε τον 38χρονο για τελευταία φορά γύρω στις 5 το απόγευμα.
Συγκεκριμένα δήλωσε:
«Τον… γνωρίζω καθ΄ όσον είναι ειδικευόμενος αγγειοχειρουργς και θα ήταν μαζί μας μέχρι να συμπληρώσει την ειδικότητά του. Στις 26/4/2017 το Ιπποκράτειο νοσοκομείο είχε γενική εφημερία και υπήρχαν και προγραμματισμένα τακτικά χειρουργεία αγγειοχειρουργικής φύσεως από το πρωί μέχρι το μεσημέρι. Κάναμε μία μικροεπέμβαση μαζί και έστειλα τον… να γράψει στο βιβλίο ασθενών των επειγόντων τα στοιχεία της ασθενούς. ήταν περίπου 5. Έκτοτε δεν ξαναείδα τον… Την επόμενη ημέρα τον είδα κανονικά στο νοσοκομείο, όπου ενημερώθηκα ότι υπήρχε μία γυναίκα που αναζητούνταν και είχε ραντεβού μαζί του την προηγούμενη ημέρα για σκληρυντικές ενέσεις και ευρυαγγείες. Μας είπε ότι η γυναίκα ήρθε στο νοσοκομείο αλλά δεν κατάφεραν να συναντηθούν γιατί αυτός άργησε και εκείνη έφυγε. Μου είπε ότι τον κάλεσε η σύζυγος της εξαφανισμένης γυναίκας και ρωτούσε για αυτήν. Μου είπε ότι του έδωσε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για να μην φανεί ότι κρύβει κάτι. Αργότερα πίνοντας καφέ μου είπε ότι ανησυχούσε ότι θα μπλέξει με την υπόθεση και μου εκμυστηρεύτηκε ότι είχε βγει για καφέ με αυτή την γυναίκα αλλά δεν είχαν ερωτικές σχέσεις. Παρόλα αυτά μου είπε ότι η γυναίκα ήταν μάλλον ερωτευμένη μαζί του και αντάλλασσαν μηνύματα στο Facebook. Αν θυμάμαι καλά ο…. μου είπε ότι είχε ξανακάνει σκληροθεραπεία με αυτή την κοπέλα».
Παρότι ο αγγειοχειρούργος υποστήριζε στην κατάθεσή του πως δεν είχε σχέσεις με την 36χρονη μητέρα αλλά και πως το μοιραίο βράδυ εκείνη δεν πήγε στο προγραμματισμένο ραντεβού για μια συμπληρωματική επέμβαση που είχαν.

Η γραπτή κατάθεση