Νέος προπονητής της Μπαρτσελόνα… ο Ερνέστο Βαλβέρδε

προπονητής

Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού, ο Ερνέστο Βαλβέρδε, ένας από τους επιτυχημένους και αναγνωρίσιμους στην Ελλάδα, είναι και επίσημα ο νέος προπονητής της Μπαρτσελόνα.

Την θέση του Λουίς Ενρίκε πήρε ο Βαλβέρδε μετά από ένα πολύωρο συμβούλιο. Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο Ζοσέπ Μπαρτομέου φαίνεται να τη συμφωνία με τον πρώην προπονητή της Αθλέτικ Μπιλμπάο, έχοντας βοηθούς τους Γιον Ασπιάθου και Χοσέ Αντόνιο Ποθάνκο.
Συγκεκριμένα είπε: «Ο νέος προπονητής της ομάδας θα είναι ο Ερνέστο Βαλβέρδε, για πολλούς λόγους και θα έχει μαζί του τους Γιον Ασπιάθου και Χοσέ Αντόνιο Ποθάνκο. Μίλησα σήμερα με τον Βαλβέρδε και είναι πολύ χαρούμενος γιατί είναι για εκείνον μια ξεχωριστή πρόκληση. Έχει την εμπειρία, τις προϋποθέσεις, τη γνώση και είναι λάτρης του ποδοσφαίρου της ομάδας. Η παρουσίαση θα γίνει πιθανότατα την Πέμπτη.Ο Βαλβέρδε δεν ήταν το μοναδικό όνομα στη λίστα μας. Από τη στιγμή που ο Λουίς Ενρίκε μας είπε ότι δεν θα συνεχίσει, αρχίσαμε να εξετάζουμε αρκετές περιπτώσεις. Ωστόσο, στο όνομα που μας προτάθηκε και συμφωνήσαμε όλοι ήταν του Βαλβέρδε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μποτία : Ανοιχτό το ενδεχόμενο να φύγει από τον ΟΣΦΠ