Προφυλακιστέος ο αγγειοχειρουργός – Συγκλονίζει ο σύζυγος

αγγειοχειρούργος

Στην φυλακή οδηγείται ο αγγειοχειρουργός που φέρεται να σκότωσε μέσα στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, την 36χρονη μεσίτρια.

Η ιατροδικαστής που ανέλαβε την υπόθεση της 36χρονης δήλωσε πως στις τοξικολογικές εξετάσεις της αδικοχαμένης μητέρας, βρέθηκε μια αναισθητική ουσία, αλλά δεν είναι σίγουρη αν την σκότωσε αυτό.

Έτσι με σύμφωνη την γνώμη του ανακριτή και του εισαγγελέα ο 38χρονος κρίθηκε προφυλακιστέος παρότι στην ομολογία του υποστήριξε ότι είναι αθώος και πως έχει πέσει θύμα πλεκτάνης από κάποιους που τον ζήλευαν για το ενδιαφέρον που έδειχνε σε αυτόν η 36χρονη.
Σε βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση και για περιύβριση νεκρού.

Συγκλονίζει ο σύζυγος της μεσίτριας

Ο άντρας της άτυχης Ντιάνας αποκάλυψε πως  «Ήταν το στήριγμά μου, η φίλη μου, η συζυγός μου, η μητέρα των παιδιών μου. Για την γυναίκα μου καλά λόγια έχει να πει όλη η κοινωνία. Είχε ευρύ κοινωνικό περιβάλλον, όλοι λένε τα καλύτερα, όπου και να ρωτήσετε».

Ο ίδιος ζητά δικαιοσύνη για να δικαιωθεί η μνήμη της συζύγου του. «Περιμένουμε από τους αρμόδιους να κάνουν την δουλειά τους. Εμείς θέλουμε την αλήθεια και την δικαιοσύνη. Για να ξέρουμε κυρίως τι να πούμε αύριο σε αυτά τα παιδιά. Μόνο ο γιατρός μπορεί να μας πει τι έγινε, ας το κάνει να λυτρωθούμε».

Όπως αποκαλύπτει όλη η οικογένεια προσπαθεί να σταθεί στα πόδια της και να ανασυγκροτηθεί . Κύριο μέλημά του τα παιδιά. Η άτυχη μεσίτρια είχε αποκτήσει με τον πρώτο της σύζυγο δύο παιδιά τα οποία ο ίδιος ποτέ δεν τα ξεχώρισε και τους φέρθηκε σαν να ήταν δικά του. «Εμείς θα σταθούμε στα πόδια μας, θα παλέψουμε, θα ανασυγκροτηθούμε και θα κάνουμε ότι πρέπει γιατί είναι και πάνω από όλα τα παιδιά. Τα παιδιά ξέρουν ακριβώς τι έχει συμβεί, προσπαθούμε να ανασυγκροτηθούμε όλοι και να ορθοποδήσουμε και θα το κάνουμε».