Σοκάρει ραδιόφωνο στην Αριζόνα: Έτσι κρύψτε την παιδική πορνογραφία

Αριζόνα παιδική πορνογραφία

Ο ραδιοφωνικός σταθμός Cave 97.7 Fm του Πολ Λότσοφ, που βρίσκεται στην Αριζόνα, είναι αντίθετος με το νόμο περί την κατοχή της παιδικής πορνογραφίας. Θεωρεί πως δεν θα έπρεπε να κατατάσσεται στα εγκλήματα. Οπότε θεώρησε λογικό να δίνει συμβουλές για αυτό.

Όταν κατά την διάρκεια μιας μεταμεσονύχτιας εκπομπές έδινε συμβουλές για το πως να κρύψει κανείς την παιδική πορνογραφία που κατέχει, μια online αίτηση ήρθε στο φως.
Η αίτηση δεν ήταν άσχετη με το γεγονός, μιας και προτρέπει τους κατοίκους της πόλεις να στραφούν εναντίον του σταθμού. Η κατηγορία που τον βαραίνει δεν είναι άλλη από την μετάδοση ένος “αρρωστημένου μηνύματος”.
Το BBC αναφέρει χαρακτηριστηκα πως επί δυο χρόνια δινόταν στον σταθμό οδηγίες για το πως να κρύψει κανείς τις εικόνες αυτές.
Ο ιδιοκτήτης φαίνεται να έχει δηλώσει στο παρελθόν «Η διαφορά είναι ότι, στη μία περίπτωση, κακοποιείς ένα παιδί, βάζοντάς το να κάνει πράγματα που δεν είναι φυσικά για ένα παιδί να κάνει. Στην άλλη περίπτωση, απλώς κατέχεις φωτογραφίες. Δεν υπάρχει σύνδεση ανάμεσα σε αυτά τα δύο»