Σοκάρουν οι λεπτομέρειες από την υπόθεση βιασμού της 22χρονης στη Δάφνη (φωτο)

βιαστης δαφνης

Πρωτοφανής για τα ελληνικά δεδομένα η υπόθεση του βιαστή της Δάφνης. Ο δράστης φαίνεται να είχε ανεβάσει στο διαδίκτυο αγγελία στην οποία έψαχνε τα επίδοξα θύματα του.

Ο 52χρόνος, ο οποίος δήλωσε ότι είναι ΑΜΕΑ, φαίνεται είχε αρχίσει να ψάχνει τα θύματα του μέσω διαδικτύου. Δηλαδή μέσα από ιστοσελίδες, το περιεχόμενο των οποίων είναι η αναζήτηση και προσφορά εργασίας. Η αγγελία, λοιπόν, είχε γίνει από εξάδερφο τυφλής κυρίας και αναζητούσε μια κοπέλα για να την φροντίζει.

Μια κοπέλα που ενδιαφέρθηκε για την αγγελία, πήρε τηλέφωνο τον 52χρονο όμως κάτι δεν της άρεσε στην όλη υπόθεση, μιας και οι ερωτήσεις του υποτιθέμενου μελλοντικού εργοδότου, δεν είχαν σχέση με την δουλειά της.

Έτσι, αποφάσισε να γράψει και να κοινοποιήσει την παρακάτω δημοσίευση στο faecbook, προειδοποιώντας έτσι τις επόμενες κοπέλες που την έβλεπαν. Το post αυτό μοιράστηκε πάνω από 800 φορές μεταξύ των χρηστών του facebook και είχε συζητηθεί πολύ.

Οι ελληνικές αρχές φαίνεται ότι προσπαθούν να δουν αν ο αριθμός αυτός στην αγγελία, έχει σχέση με τον 52χρόνο.

Στο προφίλ του στο Facebook ο 53χρονος εμφανιζόταν ως ο ήρωας κόμικ Daredevil (ο οποίος ήταν τυφλός).

Ο 53χρονος φαίνεται πως είχε έντονη δράση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αφού πραγματοποιούσε καθημερινά πολλές αναρτήσεις και ερχόταν σε επαφή με δεκάδες άτομα.

Η κατάθεση της σοκαρισμένης κοπέλας

Με την πρώτη κατάθεση που έδωσε η κοπέλα μέσα από το Τζάνειο Νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται, την Τετάρτη πήγε στο σπίτι του 52χρονου προκειμένου να τον περιποιηθεί, καθώς -κατά δήλωσή του- έχει σε μεγάλο βαθμό πρόβλημα όρασης και παράλληλα να πληρωθεί.

Είχε πάει ήδη τρεις φορές στο σπίτι του στη Δάφνη, στην οδό Οθωνος. Την περασμένη Τετάρτη πήγε για τέταρτη φορά. Μάλιστα ήταν η ημέρα που θα πληρώνονταν με 100 ευρώ καθώς είχαν συμφωνήσει 25 ευρώ σε κάθε επίσκεψη.

Από την πρώτη μέρα που έπιασε την δουλειά ο 52χρονος την υποχρέωσε να φορά ένα κοντό φόρεμα με τιράντα και έντονο χρώμα, με την δικαιολογία ότι βλέπει μόνο σκιές και μόνο έτσι θα μπορούσε να την διακρίνει. Αφότου, λοιπόν, μπήκε στο ισόγειο διαμέρισμα η 20χρονη, ο υπέρβαρος άνδρας την νάρκωσε με κάποιο υγρό που είχε έντονη μυρωδιά ασετόν. «Ηταν γύρω στις πέντε το απόγευμα. Έπλενα τα πιάτα στον νεροχύτη. Με αιφνιδίασε. Ήρθε από πίσω μου και μου έβαλε ένα αναισθητικό πανί στο πρόσωπο. Ζαλίστηκα και έχασα τις αισθήσεις μου. Μετά με έσυρε στο δωμάτιο…» περιέγραψε με τρόμο.

Όταν συνήλθε κάπως η κοπέλα, διαπίστωσε πως ήταν δεμένη με ιμάντες στο κρεβάτι, βλέποντας έντρομη τον υπέρβαρο άνδρα, σχεδόν γυμνό με μια κάμερα στο μέτωπο του, ενώ η ίδια είχε την αίσθηση πως ο 52χρονος είχε βάλει κάμερα και στο μέτωπο της ίδιας.

Τι έσωσε την φοιτήτρια

«Θα τη σκότωνε μετά το βασανιστήριό της για να μην αποκαλύψει σε κανέναν τι υπέστη» εκτιμούν οι αστυνομικοί που διερευνούν την υπόθεση. Αυτό που φαίνεται ότι έσωσε την ζωή της 20χρονης κοπέλας ήταν η συχνή επαφή που είχε με τους γονείς της οι οποίοι ζουν σε περιφέρεια κοντά στην Αττική.

Η μητέρα της την αναζήτησε τηλεφωνικά μετά από δύο περίπου ώρες. Οταν διαπίστωσε ότι η κόρη της δεν απαντά, ήρθε με τον σύζυγό της στην Αθήνα, το ίδιο βράδυ. Απευθύνθηκαν σε Α.Τ. όπου εξήγησαν τι συμβαίνει στον αξιωματικό υπηρεσίας. Γνώριζαν τα στοιχεία του 52χρονου αλλά όχι και την διεύθυνσή του. Με την βοήθεια του αστυνομικού βρήκαν τα στοιχεία του και την επομένη ημέρα, Πέμπτη, πήγαν αστυνομικοί στο σπίτι του στη Δάφνη. Ο ίδιος προσποιήθηκε ότι δεν έχει ιδέα για την κοπέλα, όμως οι άνδρες της ΕΛΑΣ άκουσαν μια πνιχτή φωνή να φωνάζει «βοήθεια». Αμέσως έσπασαν την πόρτα και αποκαλύφθηκε το δράμα που βίωσε η 20χρονη.

Οπως αποκαλύφθηκε η κοπέλα βρέθηκε ημίγυμνη, δεμένη πισθάγκωνα με ιμάντες αλλά και από τους αστραγάλους στο κρεβάτι και είχε κακοποιηθεί επί 24ώρες άγρια. Ο 52χρονος της είχε κλείσει τα μάτια ενώ την είχε φιμώσει κιόλας, την κακοποιούσε σεξουαλικά, την έβριζε και την χτυπούσε ενώ με το που συνερχόταν την ξανανάρκωσε με αιθέρα εξού και τα εγκαύματα που φέρει στο πρόσωπό της. Στο διαμέρισμα

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο δράστης είχε βγάλει από το κινητό της κοπέλας την μπαταρία έτσι ώστε να μην μπορεί να εντοπιστεί το σήμα του!