Σύσσωμος ο πολιτικός χώρος αποχαιρετά τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη

σύσσωμος Κωνσταντίνος Μητσοτάκης

Ο σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος αποχαιρετάτουν τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, τον τέως πρωθυπουργό. Εκφράζουν τα συλληπητηριά τους ενώ τονίζουν τον σημαντικό του ρόλο στην μεταπολίτευση.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης.

«Μία πολυτάραχη ζωή από την οποία δεν έλειπαν τα λάθη, ο εκλιπών σημάδεψε την εποχή του και είχε πολλούς και πιστούς φίλους, αλλά και πολλούς επικριτές. Εκφράζουμε στην οικογένεια του τα θερμά μας συλλυπητήρια» αναφέρει στη δήλωσή του ο κ. Λεβέντης.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, έστειλε μέσω twitter τα συλληπητηριά του:

«Καλό ταξίδι ψηλέ. Θα σε θυμόμαστε όρθιο με την κατσούνα σου στα βουνά της ζωής & της Κρήτης. Τα συλλυπητήρια μου σε οικογένεια & φίλους».

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά δήλωσε πως «Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης υπήρξε σημαντική και ισχυρή προσωπικότητα που σημάδεψε την πολιτική ζωή του τόπου στην μεταπολεμική περίοδο και παρέμεινε ενεργός μέχρι την τελευταία στιγμή, πιστός στις απόψεις του για την παράταξή του και τη χώρα. Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του»

Τζανακόπουλος: Λυπηρό γεγονός

«Λυπηρό γεγονός» χαρακτηρίζει τον θάνατο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη ο υπουργός Επικρατείας και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος, ο οποίος εκφράζει τα συλλυπητήρια στην οικογένεια του. «Ο θάνατος του κ. Μητσοτάκη είναι ένα λυπηρό γεγονός. Εκφράζουμε συλλυπητήρια στην οικογένεια & τους οικείους του» αναφέρει ο κ. Τζανακόπουλος σε ανάρτησή του στο twitter.

Γιώργος Καμέρος: Αρνητικές αντιδράσεις για το σχολιό του
«Ο μέγας Κωνσταντίνος Μητσοτάκης κατόρθωσε στο θάνατό του να τον υμνούν περισσότερο η διαπλοκή & τα χαμαιτυπεία (δικοί του όροι)», έγραψε στο Twitter o αντιπεριφερειάρχης Αττικής προκαλώντας πλήθος αρνητικών σχολίων από τους χρήστες του κοινωνικού δικτύου.