Το νέο trailer του Survivor: Έξαλλος ο Αγγελόπουλος

survivor trailerΣτο επόμενο επεισόδιο του Survivor προβλέπεται να γίνει χαμός. Το trailer κράτησε για ακόμη μια φορά σε εγρήγορση τους τηλεθεατές αμέσως μετά την αποχώρηση της Λάουρα Νάργες.
Οι τόνοι,ανεβαίνουν στο επόμενο παιχνίδι για το έπαθλο φαγητού, όταν ο Γιώργος Αγγελόπουλος επιτίθεται στην ομάδα των “Μαχητών”.
Οι “Διάσημοι” φαίνεται να έχουν γίνει μια γροθιά εναντίον των “Μαχητών”.
Ο Αγγελόπουλος, στην αρχή του trailer αναφέρει πως κουράστηκε και λίγο μετά τον δείχνει να είναι έξαλλος. Πηγαίνοντας προς τον πάγκο των “Μαχητών” ο Ντάνος φαίνεται να λέει ότι συζητάμε στο σπίτι θα το συζητάμε και στους πάγκους.

Η αποχώρηση της Λάουρα

Τα προγνωστικά που ήθελαν την Ευρυδίκη Βαλαβάνη εκτός παιχνιδιού φαίνεται να απέτυχαν παταγωδώς να spoilαρουν το χθεσινό επεισόδιο. Όταν ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε πως η χαριτωμένη και αδύναμη στα αγωνίσματα Λάουρα Νάργες, θα φύγει από το νησί, η αθλητικογράφος έβαλε τα κλάματα. Η Νάργες ακούγοντας αρχικά το όνομά της έμεινε στήλη άλατος αλλά σχεδόν αμέσως γύρισε στην Ευρυδίκη να την παρηγορήσει.

Πως θα είναι η Βαλαβάνη μετά από την αποχώρηση του “διαμαντιού” της; Η ψυχολογική όσο και η σωματική κούρασή της θα επιβαρυνθεί μιας και πλέον θα παίζει και με τις δυο αντίπαλες,Σάρα και Ελισάβετ.