Το DNA της 36χρονης βρέθηκε στο αυτοκίνητο του γιατρού – Του επιτέθηκαν στην φυλακή

36χρονη DNA αγγειοχειρουργος

Στην φυλακή οδηγείται ο 38χρονος αγγειοχειρούργος που κατηγορείται για τη δολοφονία της 36χρονης Γεωργιανής, το πτώμα της οποίας βρέθηκε σε κατάσταση προχωρημένης σήψης στο Παλιούρι Χαλκιδικής. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι κρατούμενοι των φυλακών Διαβατών όπου τοποθετήθηκε, του επιτέθηκαν γεγονός που τον σόκαρε όπως αναφέρει ο δικηγόρος του.

Παρότι, ο αγγειοχειρούργος αρνήθηκε ότι έχει σχέση με το έγκλημα όπως και τις κατηγορίες που τον βαραίνουν για περιύβριση νεκρού και ανθρωποκτονία από πρόθεση ενώ ισχυρίστηκε πως υπήρχε ερωτικό ενδιαφέρον της 36χρονης προς εκείνον.

Μάλιστα, αναφέρει πως τον έχουν παγιδέψει λόγω του ενδιαφέροντος της 36χρονης για εκείνον. Ο ίδιος επιβεβαίωσε ότι το τελευταίο διάστημα επικοινωνούσε με τη γυναίκα, μητέρα τριών παιδιών, μέσω facebook. «Γίναμε “φίλοι” στο facebook τον περασμένο Γενάρη κι έναν μήνα αργότερα ξεκινήσαμε να συνομιλούμε», απολογήθηκε.

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, σημαντικό ρόλο για την προφυλάκιση του γιατρού έπαιξε και το γεγονός ότι βρέθηκε ίχνος DNA της 36χρονης στο αυτοκίνητο του κατηγορούμενου. Στο σημείο που βρέθηκε το αποδεικτικό στοιχείο φαίνεται να οδήγησε τους αστυνομικούς στο σαφές συμπέρασμα πως εμπλέκεται με την δολοφονία.

Όπως έγινε γνωστό, ο 38χρονος ανέφερε ότι είχε προγραμματισμένο ιατρικό ραντεβού με τη Γεωργιανή, στις 26 Απριλίου, στο Ιπποκράτειο όπου θα έκανε μια μικροεπέμβαση. Όμως η 36χρονη δεν εμφανίστηκε στο ραντεβού. Ο κατηγορούμενος ανέφερε γαι την επικοινωνία τους εκείνη την μέρα «Μου έστειλε μήνυμα, λέγοντας “έρχομαι τώρα, διώξ’ τους όλους”, αλλά λίγο αργότερα μου τηλεφώνησε και μου είπε ότι της έτυχε κάτι έκτακτο κι ότι θα φύγει». Διευκρίνισε, δε, ότι το ιατρικό ραντεβού ήταν σε γνώση του διευθυντή του νοσοκομείου. Σε ό,τι αφορά το αναισθητικό που ανιχνεύθηκε στο άψυχο σώμα της, φέρεται να επιβεβαίωσε ότι επρόκειτο για ενδονοσοκομειακό φάρμακο, αλλά δήλωσε άγνοια για το πώς χρησιμοποιήθηκε.

Όταν η ανακρίτρια τον ρώτησε για την διαδρομή που έκανε προς τη Χαλκιδική, κάτι που επιβεβαίωσε η άρση του κινητού τηλεφώνου του, εκείνος απολογήθηκε λέγοντας πως έτσι “ξεδίνει”.

Αναφορικά με τις τρεις σακούλες που μετέφερε εκείνη την μέρα από το νοσοκομείο στο αυτοκινητό του εκείνος απάντησε πως η μία είχε άπλυτα, η άλλη τον υπολογιστή του και η τρίτη φαγώσιμα.

Οι ισχυρισμοί του φάνηκαν να μην πείθουν την ανακρίτρια και τον εισαγγελέα γνωμοδοτήσεων, που συμφώνησαν να τον κρίνουν προσωρινά κρατούμενο. Η συνήγορός του δήλωσε ότι προτίθεται να προσφύγει κατά της προσωρινής κράτησης. Τα επόμενα 24ωρα θα ολοκληρωθούν οι εργαστηριακές εξετάσεις που αναμένεται να ρίξουν «φως» στα αίτια θανάτου της 36χρονης. Το πτώμα της εντοπίστηκε σε προχωρημένη σήψη, ενώ δεν βρέθηκαν εμφανή σημάδια βίαιης ενέργειας σε βάρος της, παρά μόνο το αναισθητικό που ανιχνεύθηκε στη σορό.