Όλα τα βλέμματα πάνω της – Η «καυτή» εμφάνιση της Νοτοπούλου

Η Κατερίνα Νοτοπούλου, τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της στην ομιλία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, η οποία έγινε στην γενική συνέλευση του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος στη Θεσσαλονίκη.

Το «καυτό» ντεκολτέ της διευθύντριας του πρωθυπουργικού γραφείου στη Θεσσαλονίκη, αλλά και το εφαρμοστό σέξυ φόρεμα έκλεψαν τις εντυπώσεις. Τα μαλλιά της ήταν πλεξούδα-στεφάνι στα μαλλιά της ενώ το κόκκινο κραγιόν τόνιζε τα χείλη της.

Ποια είναι η 28χρονη που έχει αναλάβει το πρωθυπουργικό γραφείο;

Η Κατερίνα Νοτοπούλου γεννήθηκε το 1988, κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη, αποφοίτησε από το 17ο Λύκειο Θεσσαλονίκης, σπούδασε Ψυχολογία στο ΑΠΘ, ενώ κατέχει και μεταπτυχιακό στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας στις Ευρωπαϊκές Πολιτικές Νεολαίας. Έχει επίσης ειδικευτεί στην Συμβουλευτική Ψυχολογία και την Ανάλυση Πολιτικού Λόγου.

Στέλεχος της νέας γενιάς του ΣΥΡΙΖΑ, «μπήκε» κατευθείαν στα βαθειά. Έχει διατελέσει επί σειρά ετών μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος, ενώ ήταν υποψήφια βουλευτής στην περιφέρεια Α’ Θεσσαλονίκης στις εκλογές του Ιανουαρίου του 2015. Ενεργό μέλος της παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ στον Δήμο Θεσσαλονίκης, «Θεσσαλονίκη Ανοιχτή Πόλη», όπου στην προεκλογική περίοδο του Μαΐου του 2014 είχε αναλάβει  το δύσκολο έργο της εκπροσώπου τύπου της παράταξης.

Με ενεργό συμμετοχή στα κινήματα και τις δομές αλληλεγγύης.  Έχει υλοποίηση καμπάνιες και δράσεις αλληλεγγύης σε πανευρωπαϊκό επίπεδο.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η αδερφή του μακελάρη αποκαλύπτει: «Ήθελε να εκδικηθεί για τα…»