Survivor: Έξαλλοι πανηγυρισμοί Ντάνου – Ευρυδίκης

survivorΧθες, το βράδυ της Τρίτης, οι παίκτες του Survivor είχαν έπαθλο φαγητού! Η ανακοίνωση από τον Σάκη Τανιμανίδη για τις μπύρες δεν φάνηκε να ενθουσιάζει τους παίκτες.

Όταν όμως συμπλήρωσε, πως θα φάνε και θα δουν μπάλα το μάτι των “Διασήμων” φάνηκε να γυαλίζει.
Από την αρχή το ματς ήταν αμφίρροπο. Μεγάλη διαφορά πήραν οι “Μαχητές” με το 5-8, όταν οι διάσημοι έκαναν τρεις συνεχόμενες ήττες. Οι “Μαχητές” φάνηκε να θεωρούν και αυτό το ματς δικός του και χαλαρώσουν λίγο. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο Μάριος Πρίαμος, ο οποίος έχασε από τον Αγγελόπουλο. Ο πιο διάσημος από τους διάσημους, Αγγελόπουλος, δεν άφησε περιθώρια στον Μάριο για την νίκη. Και κάπου εκεί τα καλά ματσαρίσματα και η δυναμική των “Διασήμων” τους έφτασαν στο 9-9 με νίκη της Βαλαβάνη επί της Σάρας.
Η νίκη άρχισε να έρθει και η Ευρυδίκη κουράστηκε αρκετά, κάτι που της δημιούργησε αρκετά νεύρα, με τον Αγγελόπουλο να την “πρίζει” για το επόμενο διπλό αγώνισμα που θα έπαιζαν μαζί.
Κάπου εκεί ξεκίνησαν να φεύγουν μπουκάλια και να ακούγονται γαλλικά. Την κατάσταση ηρέμησε ο Χρανιώτης μιας “και δεν είναι η ώρα”.

Εν τέλει, μετά από αρκετά λάθη της Ελισάβετ, η Βαλαβάνη σήκωσε με μεγάλη διαφορά την σημαία της. Ο Αγγελόπουλος για ακόμη μια φορά έκανε το 10-9. Οι έξαλλοι πανηγυρισμοί ήταν σαν να ξεχάστηκε το προηγούμενο σκηνικό. Η αθλητικογράφος και όλοι η ομάδα απόλαυσαν την μεγάλη τηλεόραση και ένα αγώνα ποδοσφαίρου με μπύρες και hot dogs!