Survivor: Τα “μπογαλάκια” της και στην Ελλάδα η Λάουρα

survivorΟι συμμαχίες και οι φιλίες της Λάουρα Νάργες, φάνηκε ότι την κράτησαν σχεδόν τρεις μήνες στο παιχνίδι, διώχνοντας πιο δυνατούς παίχτες.

Η αγωνιστική της ανυπαρξία της Λάουρα Νάργες, σε ένα show που ζητάει ακριβώς το αντίθετο, οδήγησε το τηλεοπτικό κοινό να της δείξει την πόρτα της εξόδου.

Στο Συμβούλιο του νησιού, η “ασυλία” της Λάουρας από την Ευρυδίκη και τον Κοκκινάκη, οδήγησε και τους τρεις στην υποψηφιότητά τους, κάνοντας την αθλητικογράφο να λυγίσει και να είναι μέσα στα νεύρα όλη την υπόλοιπη εβδομάδα.
Από την στιγμή φυσικά, που ακούστηκε το όνομα της Ευρυδίκης, όλοι περίμεναν ότι αυτή θα ήταν που θα αποχωρήσει από το Survivor.
Εκπομπές, αναλύσεις και ποσοστά βγήκαν στην επιφάνεια κάνοντας όλους να νομίζουν πως όντως θα επαληφθευτεί η δυσαρέσκεια των τηλεθεατών προς το πρόσωπο της Ευρυδίκης.
Αυτή τη φορά όμως, ο ελληνικός λαός ψήφισε με αγωνιστικά κριτήρια, μιας και αν έμεινε η Λαόυρα, οι “Διάσημοι” θα τα έβγαζαν δύσκολα πέρα ειδικά στα αγωνίσματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες η ψηφοφορία είχε όλα τα στοιχεία του θρίλερ, αφού και οι τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση βρέθηκαν σχετικά κοντά σε ποσοστά αποδοχής από το τηλεοπτικό κοινό. Όλοι τους κινήθηκαν μεταξύ των ποσοστών 20% και 30%! Οι άνδρες (Κοκκινάκης και Μπο) πήγαν προς το 30% και έδειξαν να απολαμβάνουν ιδιαίτερη αποδοχή από το κοινό.