Αντίδραση Παπανδρέου στις αναφορές Τσίπρα για Καστελόριζο (pic)

Άμεση ήταν η απάντηση στον Αλέξη Τσίπρα από τον Γιώργο Παπανδρέου, μετά την αναφορά του πρωθυπουργού στο Καστελόριζο και το πρώτο μνημόνιο κατά τη διάρκεια του διαλόγου του σήμερα με τη Φώφη Γεννηματά.

Συγκεκριμένα, ο Αλέξης Τσίπρας είπε στην αρχηγό του ΠΑΣΟΚ «εσείς μας βάλατε στα μνημόνια, εγώ θα σας βγάλω. Θα πάμε μαζί στο Καστελόριζο, θα πάρω και τον Γιώργο μαζί, σε ένα χρόνο».

Ο πρώην πρωθυπουργός μέσω twitter απάντησε στην Αλέξη Τσίπρα: «Πάμε τώρα Καστελόριζο Αλέξη να σου πω πώς μας χρεοκόπησε ο φίλος σου ο Κώστας και πώς ο Αντώνης & εσύ μας φορτώσατε άλλα 5 χρόνια Οδύσσειας!».

Η επανεμφάνιση του πρώην πρωθυπουργού

Σκληρή επίθεση κατά ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕλ εξαπολύει κατά διαστήματα ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, μετά την ένταξή του στη Δημοκρατική Συμπαράταξη.

Υπενθυμίζεται ότι μιλώντας σε στελέχη του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών στο ξενοδοχείο Τιτάνια, ο πρώην πρωθυπουργός παρομοίωσε τους κ.κ. Σαμαρά και Τσίπρα με τον Αρτέμη Σώρρα που υπόσχεται ότι έχει κάπου κρυμμένα 600 δισ. ευρώ και ότι κέρδισε άλλα 2,5 τρις επειδή …πούλησε διαστημική τεχνολογία των αρχαίων Ελλήνων στις ΗΠΑ.

«Σώρρα είχαμε και το 2010 και το 2011 και το 2012. Μόνο που τότε τον έλεγαν Σαμαρά, Καμμένο και Τσίπρα», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:

«Και μετά αναρωτιόμαστε γιατί σήμερα ο Ελληνικός λαός και ειδικότερα η νέοι άνθρωποι αισθάνονται απογοητευμένοι αν όχι προδομένοι. Οι αντίπαλοι κατάφεραν να ρίξουν το βάρος της κρίσης σε μας υποσχόμενοι Ζάππεια και Προγράμματα Θεσσαλονίκης. Όταν ανέλαβε ο Σαμαράς – ήρθε νέα απογοήτευση.

Και στη συνέχεια ο Τσίπρας, παραπλανώντας τους νέους. Πολλές προσδοκίες. Μίλαγε για το καινούργιο, γιατί δεν είχε μπλέξει με την εξουσία. Αναρωτήθηκαν, κάτι διαφορετικό δεν θα κάνει; Και φέρνει το τρίτο και χειρότερο μνημόνιο, χωρίς καν να συγκρουστεί με τα κακώς κείμενα της χώρας».

Διαβάστε επίσης: «Θερμό» επεισόδιο – Ο Άδωνις καλεί τον Καμμένο στη Βουλή