Αποκαλυπτικός ο Κουρουμπλής – Τι είπε για τον “αρραβώνα” Σύριζα-ΠΑΣΟΚ και το διάδρομο που κάνει κάθε πρωί (video)

Κουρουμπλής

Σε μια αποκάλυψη για την προσωπική του καθημερινότητα προχώρησε ο υπουργός Ναυτιλίας Παναγιώτης Κουρουμπλής στη συνέντευξη που παραχώρησε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Ενώ σχολίαζε τη στάση του δημοσιογράφου Χρήστου Κούτρα όταν ο ίδιος υποστήριξε ότι «με κατηγορούν ότι είμαι πολύ φιλικός απέναντί σας», ο υπουργός Ναυτιλίας αποκάλυψε ότι «άλλα ακουώ εγώ κάθε μέρα στις 6 που σηκώνομαι και κάνω διάδρομο».

Όσον αφορά την κινητοποίηση των εργαζομένων στους δήμους ο Παναγιώτης Κουρουμπλής υποστήριξε ότι «η κυβέρνηση εξήντλησε όλες τις προσπάθειές της αλλά δεν μπορούμε να θέσουμε σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία» κάνοντας την πρόβλεψη ότι «θα επικρατήσει η λογική».

Ως αρμόδιος υπουργός ο κ. Κουρουμπλής ρωτήθηκε και για την υπόθεση με το τσιγαράδικο που αποκάλυψε το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ και γιατί αποφεύγει να μιλά για λαθρεμπορία, απαντώντας ότι «τα στοιχεία που μου έδωσαν οι υπηρεσίες, όταν το τελωνείο μου λέει ότι το πλοίο συνελήφθη σε διεθνή ύδατα και δεν μπορώ να χαρακτηρίσω το προϊόν».

«Εάν διαπιστωθεί ότι εγώ ως υπουργός έκανα οποιαδήποτε ενέργεια που παραβίασα το νόμο εγώ θα παραιτηθώ» πρόσθεσε και υποστήριξε ότι το πλοίο αυτό το σταμάτησαν οι ελληνικές αρχές «ίσως και κατά παράβαση της νομιμότητας».

Μιλώντας για την οικονομία ο υπουργός Ναυτιλίας απέφυγε να σχολιάσει τις δηλώσεις Χουλιαράκη ότι η κυβέρνηση γνώριζε πως δεν θα πάρει τίποτα για το χρέος, επιμένοντας ότι πήραμε περισσότερα πράγματα στη συνεδρίαση του Eurogroup.

Απηύθυνε, επίσης, πρόσκληση στην κυβέρνηση και τη Νέα Δημοκρατία ζητώντας να βρεθεί ένας κοινός τόπος στα θέματα των επδνύσεων. «Είναι ανάγκη οι επενδυτές να δουν ότι το κλίμα αλλάζει στην Ελλάδα» είπε χαρακτηριστικά.

Χαρακτήρισε, επίσης, φυσικό σύμμαχο του ΣΥΡΙΖΑ τη Δημοκρατική Συμπαράταξη καθώς «οποιαδήποτε άλλη επιλογή είναι παρά φύσιν» αν και απέφυγε να σχολιάσει την παρατήρηση των δημοσιογράφων ότι αυτό σημαίνει ότι είναι παρά φύσιν η συνεργασία του κυβερνώντος κόμματος με τους Ανεξαρτήτους Έλληνες.

Εκτίμησε ότι οι επόμενες εκλογές θα διεξαχθούν μετά από 2 χρόνια και εμφανίστηκε σίγουρος ότι «επόμενος πρωθυπουργός για τα επόμενα 4 χρόνια θα είναι ο Τσίπρας». «Ξέρετε πόσα μπορεί να μας δώσει ο πολιτικός χρόνος των δύο ετών παρά τα Μνημόνια;» είπε χαρακτηριστικά.

Και κατέληξε «ποτέ μη λες ποτέ για το ενδεχόμενο ο ΣΥΡΙΖΑ να γίνει ένα με το ΠΑΣΟΚ».

Δείτε το βίντεο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άδωνις Γεωργιάδης: Αν ήμουν υπουργός, στα Εξάρχεια θα…

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ο ζάμπλουτος υπουργός Παπαδημητρίου και οι αποδείξεις για επιστροφή… 20 ευρώ!

ΑΚΟΜΑ: Υπουργός έφαγε «χυλόπιτα» από ταβερνιάρη για μια… κωλοχτύπα!