Αστυνομικός ήρωας! Επιτέθηκε στους τζιχαντιστές με γκλοπ και …

αστυνομικός

Ένας αστυνομικός παρά τον κίνδυνο έδειξε την γενναιότητα του, όταν προσπάθησε μόνος του να σταματήσει τους τζιχαντιστές με όπλο του ένα γκάλοπ.
Ο γενναίος αστυνομικός, το βράδυ του Σαββάτου όπου έγινε η τρομοκρατική επίθεση των ισλαμιστών με στόχο τον τραυματισμό και τον θάνατο πολλών, τραυματίστηκε κατά την προσπάθειά του να σταματήσει την ανεξέλεγκτη πορεία τους.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, υπηρετεί στο τμήμα Μεταφορών της βρετανικής Αστυνομίας και έφτασε πρώτος στο σημείο της αρχικής επίθεσης στην γέφυρα του Λονδίνου.

Ο Πολ Κρόουθερ, ο προϊστάμενός του δήλωσε πως έδειξε απίστευτη γενναιότητα ενώ συνέχισε λέγοντας: «Τον επισκέφθηκα στο νοσοκομείο αμέσως μόλις μεταφέρθηκε εκεί και είχα τη δυνατότητα να ακούσω από πρώτο χέρι το τι διαδραματίστηκε στη γέφυρα. Ήταν ξεκάθαρο ότι επέδειξε απαράμιλλο θάρρος μπροστά στον κίνδυνο, όπως αρκετοί ακόμη που βρέθηκαν στο σημείο και έσπευσαν να βοηθήσουν. Παρά τον σοβαρό τραυματισμό του, μπόρεσε και μου εξιστόρησε πώς αντιμετώπισε τους οπλισμένους τρομοκράτες μόνο με το γκλομπ του, έξω από τον σταθμό της γέφυρας του Λονδίνου. Για έναν αξιωματικό που βρίσκεται μαζί μας μόλις δύο χρόνια, η γενναιότητα που επέδειξε ήταν εκπληκτική και με κάνει υπερήφανο. Όλοι εμείς στο τμήμα του ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση και ξέρω ότι θα συγκινηθεί από τα εκατοντάδες μηνύματα συμπαράστασης από την Βρετανία και ολόκληρο τον κόσμο. Οι σκέψεις μας είναι με όλους εκείνους που σκοτώθηκαν ή τραυματίστηκαν, καθώς και με τους δικούς τους ανθρώπους που προσπαθούν να κατανοήσουν όσα συνέβησαν».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άστατος… ο καιρός! Βροχές,καταιγίδες και συννεφιά

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Εξομολόγηση των Ουίλιαμ και Χάρι για την Νταϊάνα: «Την απογοητεύσαμε…»

ΑΚΟΜΗ: Φλαμπουράρης: Η κυβέρνηση δεν ξεπουλάει – αξιοποιεί