Αδιανόητο! Οι Κινέζοι δίνουν 320 εκατ ευρώ για τον Ρονάλντο

Αστρονομικό ποσό, το μέγεθος του οποίου δεν έχει ξανακουστεί στο αθλητικό στερέωμα παγκοσμίως κατέθεσαν οι Κινέζοι για την εξαγορά του Κριστιάνο Ρονάλντο από την Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς ανέρχεται στα 320 εκατ ευρώ.

Σύμφωνα με το πρωτοσέλιδο της ισπανικής εφημερίδα «As» που έχει αρκετά έγκυρο ρεπορτάζ από τους «μερένχες», υπάρχει στα σκαριά πρόταση για τον Πορτογάλο από την Κίνα που πραγματικά τρελαίνει κόσμο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, σύλλογος από την Κίνα, ετοιμάζεται να καταθέσει πρόταση ύψους 200 εκ. ευρώ για την απόκτηση του Κριστιάνο. Επίσης, οι Κινέζοι φέρονται να είναι διατεθειμένοι να πληρώνουν 120 εκ. ευρώ ετησίως στον Ρονάλντο, δίνοντας του χρήματα που κανείς αθλητής δεν εισπράττει σε κανένα άθλημα.

Σημειωτέον ότι τα 200 εκατ. ευρώ θα πάνε στη Ρεάλ Μαδρίτης και τα 120 εκατ. ευρώ στον Πορτογάλο σούπερ σταρ.

 

Σύμφωνα πάντως με όσα δήλωσε ο μάνατζερ του παίκτη, Ζόρζε Μέντες, τα λεφτά τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν είναι το παν για τον Κριστιάνο που ενδιαφέρεται να αγωνίζεται στο κορυφαίο επίπεδο.

Η φετινή σεζόν ο Ρονάλντο σημείωσε 42 γκολ και μοίρασε 12 ασίστ σε 46 συμμετοχές σ’ όλες τις διοργανώσεις, βοηθώντας τα μέγιστα προκειμένου οι “μερένγκες” να κατακτήσουν το πρωτάθλημα ύστερα από πέντε χρόνια, καθώς και το δεύτερο σερί Champions League.

Θυμίζουμε πως μόλις πριν από δύο ημέρες, η πορτογαλική εφημερίδα “A BOLA” είχε αποκαλύψει πως “ψήνεται” πρόταση ύψους 180.000.000 ευρώ για τον CR7, βάζοντας στο κόλπο ομάδες απ’ την Αγγλία, τη Γαλλία και την Κίνα, αφού ενδιαφέρονται ενδιαφέρονται η Μαν. Γιουνάιτεντ, η Μονακό και η Παρί.