Εκτός “Survivor” ο Γιώργος Χρανιώτης! (video)

Χρανιώτης

Παρελθόν από το “Survivor” αποτελεί από χθες το βράδυ ο γνωστός ηθοποιός Γιώργος Χρανιώτης.

Οι Διάσημοι έχασαν το έπαθλο ασυλίας κι έτσι οδηγήθηκαν στο συμβούλιο του νησιού, προκειμένου να ακούσουν το αποτέλεσμα από την 24ωρη ψηφοφορία του κοινού.

Από τη διαδικασία της αποχώρησης εξαιρέθηκε η αθλητικογράφος Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η οποία κέρδισε την ατομική ασυλία. Έτσι Γιώργος Αγγελόπουλος και Γιώργος Χρανιώτης τέθηκαν αυτόματα υποψήφιοι κι ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε πως ο ηθοποιός είναι αυτός που φεύγει από τον Άγιο Δομίνικο.

«Νιώθω πολύ ήρεμος, είχα προετοιμαστεί γι αυτό. Είναι δύσκολο όταν ο άνθρωπος που σέβεσαι αγωνιστικά ότι είναι πιο Survivor από σένα. Nα είναι και φιλαράκι σου, να είναι ο άνθρωπος που έχεις δεθεί περισσότερο στο παιχνίδι. Υπάρχει μια χαρά που το ένστικτό σου συμβαδίζει με το ένστικτο του κόσμου, με την ανάγκη του κόσμου. Οπότε αν θέλω να είμαι τίμιος με τον εαυτό μου, βρίσκω τον κόσμο δίκαιο στις αποφάσεις του. Και πολύ έξυπνο στις αποφάσεις  για το ποιους παίκτες θέλει να κρατήσει προκειμένου να διατηρηθεί μια μαχητικότητα. Και για να μη χάσω την εμπιστοσύνη στον άνθρωπο και την ανθρωπότητα γενικότερα, χαίρομαι που η άποψη του κόσμου συμβαδίζει με τη δική μου άποψη. Κι εγώ αν ήμουν κοινό, μεταξύ μας, θα κρατούσα τον Ντάνο», είπε μεταξύ άλλων ο ηθοποιός.

Δείτε την αποχώρηση του:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γάτα η Ναόμι – Πως τσέπωσε χρήμα από τον Τραμπ

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ήθελε να γίνει ξωτικό και σπατάλησε 23.000 ευρώ!

ΑΚΟΜΑ: Γκάφα αλά… ΕΡΤ! – Τι έγραψαν τη μέρα του σεισμού (pic)