Επικοινωνία για πολλά γέλια μεταξύ Τραμπ και Ιρλανδού πρωθυπουργού

Σε μια αλλόκοτη εικόνα κατάσταση βρέθηκαν όσοι ήταν παρών στην επικοινωνία του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ με τον νεοεκλεγέντα Ιρλανδό πρωθυπουργό Λίο Βαράντκαρ, καθώς ο τελευταίος έστησε στο τηλέφωνο τον πλανητάρχη και ο πρώτος παράτησε το τηλεφώνημα για να… φλερτάρει!

Συγκεκριμένα, για 90 ολόκληρα δευτερόλεπτα ο Ντόναλντ Τραμπ περίμενε στο ακουστικό του τον νέο πρωθυπουργό της Ιρλανδίας Λίο Βαράντκαρ χαμογελώντας αμήχανα και παίζοντας με τα χαρτιά του, ενώ περίμενε να ακούσει τη φωνή του Βαράντκαρ από την άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής, σύμφωνα με δημοσιογράφους που ήταν αυτόπτες μάρτυρες κατά τη διάρκεια του τηλεφωνήματος.

Όταν, όμως, ο Βαράντκαρ απάντησε ο Τραμπ δεν έδειξε καθόλου την ενόχλησή δίνοντας συγχαρητήρια για την εκλογή και τη μεγάλη νίκη. «Έχουμε τόσους πολλούς ανθρώπους από την Ιρλανδία τους οποίους νιώθω ότι τους ξέρω. Αλλά τώρα θέλω να σε συγχαρώ για τη μεγάλη νίκη σου» είπε στον Ιρλανδό πρωθυπουργό ο Αμερικανός πρόεδρος.

Ωστόσο κατά τη διάρκεια του τηλεφωνήματος ο Αμερικανός Πρόεδρος διέκοψε τη συνομιλία του με τον Βαράντκαρ για να… φλερτάρει με ανταποκρίτρια του ιρλανδικού δικτύου RTE στην Ουάσινγκτον, την Καϊτριόνα Πέρι.

«Από πού είσαι;» ρώτησε ο Τραμπ τη δημοσιογράφο και συνέχισε έχοντας στην άλλη άκρη της γραμμής τον Ιρλανδό πρωθυπουργό: «Προχώρα, έλα εδώ, έλα εδώ. Από πού είσαι; Έχουμε όλες αυτές τις όμορφες παρουσίες από τον ιρλανδικό Τύπο».

Μάλιστα σχολίασε στον Ιρλανδό πρωθυπουργό: «Έχει ωραίο χαμόγελο στο πρόσωπό της, πάω στοίχημα ότι σου φέρεται καλά».

Μάλιστα η ίδια η δημοσιογράφος «ανέβασε» το σχετικό βίντεο στο Twitter περιγράφοντας τη σκηνή ως μια «αλλόκοτη στιγμή»…

Διαβάστε επίσης: Κατέπλευσε το μεγαλύτερο πολεμικό πλοίο στην ιστορία του Βασ. Ναυτικού

Μην χάσετε: Απόφαση – βόμβα του ΣτΕ: Παράνομοι οι αναδρομικοί φορολογικοί έλεγχοι μετά την 5ετία!

Ακόμη: Σκουρλέτης κατά Μητσοτάκη: «Με την ψήφο του η χώρα βυθίζεται στα σκουπίδια»