Επικός διάλογος Αναγνωστόπουλου με Σπαλιάρα: “Βούλωσε το ρε, σε ανεχόμαστε!”

Σκυλοβρίστηκαν” μεταξύ τους ο Κώστας Αναγνωστόπουλος και ο Γιάννης Σπαλιάρας κατά τη διάρκεια που έτρωγαν το πρωινό τους, λίγο πριν επιστρέψουν ξανά στην παραλία του Survivor, αποκαλύπτοντας την ένταση που υπέβοσκε μεταξύ των δυο συμπαικτών.

Στο διαπληκτισμό τους παρευρίσκονταν και οι υπόλοιποι συμπαίκτες τους στο Survivor Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη, Κωνσταντίνο Βασάλο και Σάρα Εσκενάζυ οι οποίοι όμως παρέμειναν απλοί παρατηρητές.

Ενώ οι μαχητές του Survivor κάθονταν όλοι μαζί να απολαύσουν το πρωινό τους, η ένταση ανάμεσα στον Γιάννη Σπαλιάρα και τον Κώστα Αναγνωστόπουλο ξεκίνησε για τα ψωμάκια στο πρωινό.

Όταν το μοντέλο πήγε να πάρει και δεύτερο ο Κώστας Αναγνωστόπουλος του είπε πάρε δύο, με τον Γιάννη Σπαλιάρα να του λέει “βούλωστο ρε” και τον μισθοφόρο να του απαντά “μίλα καλύτερα, τι παθαίνεις ρε φίλε”.

“Πάρε και πάρε και πάρε” του είπε ο Σπαλιάρας και ο Αναγνωστόπουλος του απάντησε “ε πάρε σου είπα δεν σου είπα βούλωστο, άιντε μπράβο, αν δεν έχεις τρόπους”. “Ναι εγώ, σε ανεχόμαστε” του είπε ο Σπαλιάρας, με τον Αναγνωστόπουλο να του λέει “εμείς σε ανεχόμαστε και οι τέσσερις αν δεν το έχεις καταλάβει”.

“Το πρωί στο πρωινό είχαμε έναν διαπληκτισμό γιατί ο Γιάννης μου μίλησε άσχημα και μου είπε κιόλας ότι αρκετά σε έχω ανεχθεί κι εκεί εγώ προφανώς από μέσα μου γέλασα, πέθανα στα γέλια, γιατί όχι πιστεύω είμαι σίγουρος ότι και εγώ και η ομάδα τον έχουμε ανεχτεί όλο αυτόν τον καιρό για πολλά θέματα που έχει. Απλά ξέρει πάρα πολύ καλά να τα κρύβει γιατί ήταν από πριν διάσημος και ξέρει πάρα πολύ καλά να χειρίζεται την εικόνα του.

Τώρα που τελείωσε η 24ωρη μπορώ να σκεφτώ πως και ο Γιάννης μπορεί να γίνεται πιο πολύ ο εαυτός του, να χαλάρωσε αφού σου λέει “τώρα με ψήφισαν όσοι με ψήφισαν”. Ούτως ή άλλως έχει κάνει και ηθοποιός και ξέρει να υποδυθεί καλά τον ρόλο του. Από τον Γιάννη δεν έχουμε δει το 100% του πραγματικού του εαυτού γιατί ξέρει να το χειριστεί πάρα πολύ καλά και πιστεύω το κρατάει πολύ καλά μέσα του”, είπε αργότερα στην κάμερα ο Κώστας Αναγνωστόπουλος.

“Με τον Κώστα και τον Μάριο είμαστε άνθρωποι με έντονο χαρακτήρα και πολλές φορές κοντραριζόμαστε. Ίσως η ύπαρξη του καφέ στο πρωινό, κάτι που δεν έχουμε συνηθίσει, να μας έκανε έτσι πιο νευρικούς. Επίσης η επιστροφή στην πραγματικότητα είναι λίγο απότομη, οπότε όταν ξυπνάς το πρωί και πρέπει να φύγεις από ένα τόσο όμορφο μέρος, μπορεί να σου φταίνε διάφορα”, είπε με τη σειρά του στην κάμερα ο Γιάννης Σπαλιάρας.


Απρόσμενη ένταση Σπαλιάρα – Αναγνωστόπουλου…

Διαβάστε ακόμη: Γκάφα αλά… ΕΡΤ! – Τι έγραψαν τη μέρα του σεισμού