Ευρυδίκη Βαλαβάνη – Τι έγραψε για την εμπειρία της στο “Survivor”

Βαλαβάνη

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ήταν η μόνη γυναίκα που είχε απομείνει στο “Survivor”. Μετά την αποχώρηση της από το παιχνίδι απόλαυσε λίγες ημέρες στον Άγιο Δομίνικο και τώρα ήρθε η ώρα να επιστρέψει στην Ελλάδα. Η μόνη της σκέψη αυτή τη στιγμή είναι να βρεθεί ξανά με τους δικούς της ανθρώπους.

«Ένα όμορφο ταξίδι ολοκληρώθηκε μετά από 5 ολόκληρους μήνες.. Ένα ταξίδι γεμάτο όμορφες εικόνες και μαγευτικά τοπία. Ένα ταξίδι με ξεχωριστούς ανθρώπους και πολύτιμους φίλους που θα κρατήσω στην ζωή μου! Τώρα όμως ήρθε η ώρα να επιστρέψω στην αγαπημένη μου οικογένεια και τους δικούς μου ανθρώπους που με έχουν στηρίξει όσο κανένας άλλος! Ανυπομονώ να έρθω να σας κάνω μία τεράστια αγκαλιά!» έγραψε η Ευρυδίκη στο Instagram, ποστάροντας φωτογραφίας της από το παιχνίδι.

Ένα όμορφο ταξίδι ολοκληρώθηκε μετά από 5 ολόκληρους μήνες.. Ένα ταξίδι γεμάτο όμορφες εικόνες και μαγευτικά τοπία. Ένα ταξίδι με ξεχωριστούς ανθρώπους και πολύτιμους φίλους που θα κρατήσω στην ζωή μου! Τώρα όμως ήρθε η ώρα να επιστρέψω στην αγαπημένη μου οικογένεια και τους δικούς μου ανθρώπους που με έχουν στηρίξει όσο κανένας άλλος! Ανυπομονώ να έρθω να σας κάνω μία τεράστια αγκαλιά!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Evridiki Valavani (@evridiki_valavani) στις

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συγκινεί η συνομιλία της Νανάς Καραγιάννη με τη μητέρα της πριν από λίγους μήνες

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Το «γεια σου» του Χιου Τζάκμαν με φόντο το απέραντο ελληνικό γαλάζιο (pic)

ΑΚΟΜΑ: Μελέτη για «Survivor» – Έτσι θα βγει ο τρίτος παίκτης του ημιτελικού (video)