Eurobank: Κατήγγειλε δάνειο ύψους 6,5 εκατ ευρώ της Ναυτεμπορικής

Η «Ναυτεμπορική» ανακοίνωσε σήμερα, Παρασκευή, προς το επενδυτικό κοινό ότι η πιστώτρια τράπεζα Eurobank κατήγγειλε τη σύμβαση πίστωσης της εταιρείας.

Όπως αναφέρει, πρόκειται για σύμβαση με ανοιχτό αλληλόχρεο λογαριασμό, καθιστώντας το συνολικό οφειλόμενο ποσό 6.506.899,82 ευρώ ληξιπρόθεσμο και απαιτητό, καλώντας ταυτόχρονα την εταιρεία όπως καταβάλει το συνολικό αυτό ποσό αμέσως.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της εταιρείας:

«Η εταιρεία Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ-Π.ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΑΕ (στο εξής η «Εταιρεία») κατ’ εφαρμογήν των διατάξεων του Ν.3340/2005, της υπ’αριθμ.3/347/12.7.2005 απόφασης του Δ.Σ. της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς και του Κανονισμού του Χ.Α. ως ισχύουν, ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι η πιστώτρια τράπεζα EUROBANK ERGASIAS ΑΕ κατήγγειλε τη σύμβαση πίστωσης της Εταιρείας με ανοιχτό αλληλόχρεο λογαριασμό, καθιστώντας το συνολικό οφειλόμενο ποσό 6.506.899,82 ευρώ ληξιπρόθεσμο και απαιτητό, καλώντας ταυτόχρονα την Εταιρεία όπως καταβάλει το συνολικό αυτό ποσό αμέσως.

Η Εταιρεία θα καταβάλει κάθε προσπάθεια ώστε η διεξαγωγή διαπραγματεύσεων με την πιστώτρια Τράπεζα να καταλήξει σε λύση ικανοποιητική και για τα δύο μέρη».

Διαβάστε ακόμη: ΔΝΤ: Ποια συμφωνία; Συμμετοχή αλλά χωρίς… χρηματοδότηση