Ιδιοκτήτρια μπαρ εξέδιδε τη σερβιτόρα της στον Έβρο

Η 45χρονη Ελληνίδα ιδιοκτήτρια ενός μπαρ σε ένα χωριό του Έβρου, εξέδιδε τη σερβιτόρα της και παρείχε ερωτικές «υπηρεσίες» έναντι αμοιβής στο εσωτερικό του καταστήματος!

Κατά την διάρκεια συντονισμένης επιχείρησης που οργάνωσαν οι άνδρες της Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, ένας αστυνομικός εμφανίστηκε ως πελάτης στην ιδιοκτήτρια, την πλήρωσε την συμφωνημένη αμοιβή των 55 ευρώ με προσημειωμένα χρήματα και πήγε με την 27χρονη αλλοδαπή σερβιτόρα σε έναν διαμορφωμένο χώρο στο βάθος του μπαρ.

Τότε επενέβησαν οι συνάδελφοί του, οι οποίοι έπιασαν επ’ αυτοφώρω τη νεαρή Βουλγάρα, αλλά και την 45χρονη πάνω στην οποία κατασχέθηκε το προσημειωμένο ποσό, ενώ κατασχέθηκαν και 106 μάρκες.

Οι δυο γυναίκες συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης με κατηγορίες κατά περίπτωση για μαστροπεία και παράβαση του νόμου περί εκδιδομένων με αμοιβή προσώπων.

Ακόμη, συνελήφθησαν άλλες δύο 22χρονες Βουλγάρες που εργαζόταν ως σερβιτόρες στο μπαρ χωρίς να διαθέτουν πιστοποιητικά υγείας και άδειες εργασίας.

Διαβάστε επίσης: Συνεχίζεται το κύμα προσφύγων σε Λέσβο και βόρειο Αιγαίο

Μην χάσετε: Απέρριψε ο Σκουρλέτης την πρόταση της ΠΟΕ-ΟΤΑ για τους συμβασιούχους

Ακόμη: Καταργούνται όλες οι απαλλαγές για τη μη καταβολή του ΕΝΦΙΑ!