Κούκλα στα λευκά η Δούκισσα Νομικού: Δάκρυσε λίγο πριν το γάμο – Video

Λίγες ώρες πριν ντυθεί νυφούλα και ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαπημένο της Δημήτρης Θεοδωρίδη, η Δούκισσα Νομικού έλαμψε στο 3ο live του “So you think you can dance”.

Η οικοδέσποινα του διάσημου show χορού του Ant1 μπορεί να ετοιμάζεται πυρετωδώς για τον γάμο της στη Μύκονο, δεν άφησε όμως ούτε για μια στιγμή πίσω τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

Ο φωτογραφικός φακός του ΤLIFE την συνάντησε για μια ακόμη φορά χαμογελαστή στα παρασκήνια του show, όπου δεν σταμάτησε να δέχεται ευχές για το γάμο της και να μην κρύβει ότι ένα μικρό άγχος μάλλον θα το έχει το απόγευμα του Σαββάτου (όπως και όλες οι νύφες άλλωστε).

Ντυμένη στα λευκά, με ένα κοντό δαντελένιο φόρεμα η Δούκισσα στην έναρξη του live καλωσόρισε του παίχτες και τους κριτές, αλλά δεν γνώριζε τίποτα για την έκπληξη που της ετοίμασαν. έτσι, μόλις βγήκε on stage τα παιδιά χόρεψαν το “γαμήλιο πάρτυ” και η παρουσιάστρια βούρκωσε.

Μετά το τέλος του show, μάλιστα, η Δούκισσα Νομικού θα βρεθεί στο νησί των ανέμων και το απόγευμα του Σαββάτου, παρουσία λίγων φίλων, συγγενών και αγαπημένων προσώπων θα ενωθεί με τα δεσμά του γάμου με τον αγαπημένο της Δημήτρη. Η τελετή θα γίνει στο εκκλησάκι στο σπίτι του πατέρα του γαμπρού, Σάββα Θεοδωρίδη, στον Άγιο Στέφανο, ενώ θα ακολουθήσει πάρτι στην παραλία του Πανόρμου.

Οι κουμπάροι θα είναι τέσσερις αγαπημένοι φίλοι του ζευγαριού, ανάμεσα στους οποίους και η Χριστίνα Καλκαβούρα, μια από τις τρεις φίλες της παρουσιάστριας που της είχαν οργανώσει surprise bachelorette πάρτι στα τέλη Μαρτίου στη λίμνη Κόμο της Ιταλίας. Το νυφικό της σχεδίασε η καλή της φίλη Σίλια Κριθαριώτη και παραμένει επτασφράγιστο μυστικό, μέχρι την ώρα του γάμου…

Μια μέρα πριν το γάμο μάλιστα, μίλησε μέσα από το blog της για την αγωνία που έχει για την ώρα του γάμου, αλλά και την ευτυχία που νιώθει…

Δες τι έγραψε στο blog της:

“Να ΄μαι πάλι στην Αθήνα. Επέστρεψα το πρωί από το νησί, αφού απόψε έχουμε το 3ο live του «So you think you can dance». Ταξίδεψα μαζί με την αγαπημένη μου μαμάκα. Δεν ήθελε να με αφήσει μόνη μου αυτή τη μέρα! Θα κοιμηθώ μαζί της απόψε και αύριο θα πετάξουμε μαζί για Μύκονο. Ελπίζω μόνο να μην κλαίμε όλο το βράδυ και είμαστε αύριο και οι δύο με πρησμένα μάτια!

Η αλήθεια είναι ότι με όλο αυτό το τρέξιμο δεν έχω προλάβει να το πολυσυνειδητοποιήσω ότι ναι, αύριο παντρεύομαι. Τόσο καιρό το περίμενα, τόσο καιρό κάνω όλες αυτές τις προετοιμασίες και τώρα η στιγμή έφτασε! Έχω αγωνία. Αλλά είμαι ταυτόχρονα απίστευτα ευτυχισμένη. Σκέφτομαι μόνο τη στιγμή που θα φτάσω στην εκκλησία και θα τον δω να με περιμένει. Τίποτα άλλο.

Υ.Γ.: Με ρωτάτε όλοι πώς αποφάσισα να έρθω για το live λίγες ώρες πριν από τον γάμο μου. Η αλήθεια είναι ότι είμαι τρομερά χαρούμενη που θα περάσουμε μαζί αυτή την τόσο ιδιαίτερη για εμένα μέρα. Ετοιμαστείτε λοιπόν να κάνουμε παρέα το pre wedding party, απόψε στις 21:00 στο «So you think you can dance»!”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοκάρει η Μακρυπούλια: «Ήμουν έτοιμη να πάρω την αστυνομία»! (video)

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Εντυπωσίασε η Τζούλια Νόβα σε παραλία της Μυκόνου (pic)

ΑΚΟΜΑ: Survivor – H κίνηση του Σπαλιάρα όταν αποχώρησε ο Μπο (video)