Μενίδι: Οι κάλυκες δείχνουν το δολοφόνο- Βίντεο-ντοκουμέντο πριν την τραγωδία

«Εκτιμούμε ότι πολύ σύντομα θα φθάσουμε στον πιστολέρο του Μενιδίου. Οι έρευνες προχωρούν, είναι σε καλό δρόμο και αναζητούμε το όπλο για να κλείσει η υπόθεση».

Με αυτά τα λόγια αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ δίνει το στίγμα της γιγαντιαίας επιχείρησης στο Μενίδι και στην οποία συμμετείχαν 250 αστυνομικοί από όλες τις υπηρεσίες της Αστυνομίας.

Η απίστευτη τραγωδία που έλαβε χώρα το βράδυ της Πέμπτης στο Μενίδι με τραγικό απολογισμό τον θάνατο του 11χρονου μαθητή μέσα στο σχολείο του έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο. Ετσι, 24 ώρες αργότερα, το απόγευμα της Παρασκευής,

Η ΕΛ.ΑΣ πραγματοποίησε πολύωρη τεράστια επιχείρηση στην περιοχή. Στην εκτεταμένη επιχείρηση συμμετείχαν συνολικά 250 αστυνομικοί από υπηρεσίες ασφαλείας, τάξης και λοιπών ειδικών δυνάμεων, άνδρες της ΔΙΑΣ, διμοιρίες ΥΑΤ, ΟΚΠΕ, ΕΚΑΜ, ΥΔΕΖΙ.

Σύμφωνα με την ΕΛ..ΑΣ, στο πλαίσιο της επιχείρησης στις Αχαρνές έγιναν 22 κατ’ οίκον έρευνες, 31 προσαγωγές και 3 συλλήψεις ατόμων για ναρκωτικά. Επιπλέον, έχουν κατασχεθεί 18 κάλυκες 9mm, 1 κάλυκας 7.62mm, 7 βολίδες πυροβόλου όπλου, 7 φυσίγγια και 7 κάλυκες κυνηγετικού όπλου. Οι έρευνες συνεχίζονται.

Όλα δείχνουν ότι η μοιραία σφαίρα έφυγε από συγκεκριμένο σημείο στο οποίο έχουν επικεντρώσει τις έρευνες οι αστυνομικοί και για το λόγο αυτό μετά τις πέντε το απόγευμα η γιγαντιαία επιχείρηση επεκτάθηκε στον οικισμό Αυλίζα των τσιγγάνων προκειμένου οι αστυνομικοί να “χτενίσουν” τη συγκεκριμένη ζώνη αναζητώντας όπλα και ναρκωτικά.

Βίντεο-ντοκουμέντο πριν την τραγωδία στο σχολείο

Εν το μεταξύ, ένα βίντεο ντοκουμέντο, που δείχνει τις στιγμές πριν την τραγωδία στο Μενίδι, παρουσίασε η τηλεοπτική εκπομπή Live News.

Το βίντεο είναι πραγματικά συγκλονιστικό. Τίποτα δεν προμηνύει το κακό που θα συμβεί, αφού στις εικόνες φαίνονται δεκάδες μικρά παιδιά, ντυμένα με στολές και κρατώντας αγκαλιά το ένα το άλλο, να συμμετέχουν στο σκετς.

Οι παιδικές φωνές τους, τα τραγούδια που λένε, είναι ό, τι θα έπρεπε να ακούγεται σε ένα σχολείο, μια ημέρα γιορτής. Αντ’ αυτών, λίγο αργότερα ακούγονταν ουρλιαχτά απόγνωσης και οι σειρήνες των ασθενοφόρων…

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο – ντοκουμέντο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοκ στο Μενίδι – Η ΕΛ.ΑΣ ψάχνει τον δράστη που στέρησε τη ζωή στον 11χρονο Μάριο

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Σοκαριστικό – Αδέσποτη σφαίρα σκότωσε τον μαθητή στο 6ο Δημοτικό σχολείο Αχαρνών! (video)

ΑΚΟΜΗ: Κάλυκες βρέθηκαν σε σπίτια κοντά στο σχολείο όπου σκοτώθηκε ο μαθητής