Παιχνίδι της μοίρας – Ο πιλότος του ψεκαστικού είχε πάρει για… βόλτα τους δυο άντρες!

Πιλότος

Διαστάσεις τραγωδίας παίρνει η πτώση του ελικοπτέρου στον Σχοινιά. Το ελικόπτερο ιδιωτικής εταιρείας που είχε μισθωθεί από την Περιφέρεια για ψεκασμούς κατά των κουνουπιών, είχε μόλις ολοκληρώσει τον αεροψεκασμό.

Λίγα λεπτά πριν της 10:00 ο πιλότος δέχθηκε να επιβιβαστούν μαζί του στο ελικόπτερο για να δουν την περιοχή από ψηλά ένας φοιτητής που έκανε την πρακτική του, αλλά και ένας φύλακας της περιοχής.

09:48 έγινε το κακό, κατά τη διάρκεια της απογείωσης. Ο χειριστής έχασε τον έλεγχο και το ελικόπτερο καρφώθηκε σε σύρματα με αποτέλεσμα το ελικόπτερο να πέσει στο έδαφος.

Αμέσως μετά την πτώση, σε βαλτώδη περιοχή όσοι ήταν παρόντες προσπάθησαν να πλησιάσουν για να βοηθήσουν με όποιον τρόπο μπορούσαν. Κατάφεραν να εντοπίσουν μερικά μέτρα από το ελικόπτερο τον άτυχο φοιτητή που είχε καταφέρει να απεγκλωβιστεί. Αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο που τον μετέφερε σοβαρά τραυματισμένο στο νοσοκομείο.

Με το που ενημερώθηκε η Πυροσβεστική, έσπευσαν άμεσα 27 άντρες με 9 οχήματα. Κατάφεραν να προσεγγίσουν το κουφάρι του ελικοπτέρου και να φτάσουν ως τον πιλότο και τον φύλακα που παρέμεναν μέσα.

Δυστυχώς οι δύο εγκλωβισμένοι επιβαίνοντας δεν έδιναν σημεία ζωής. Μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, ωστόσο ήταν ήδη αργά, είχαν χάσει τη ζωή τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έπεσε ψεκαστικό ελικόπτερο στο Σχινιά – Νεκρός ο χειριστής κι ο ένας επιβαίνων

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: «Βρύχησε» η ρωσική αρκούδα και σφυροκόπησε με πυραύλους Κρουζ στόχους του ISIS (video)

ΑΚΟΜΑ: «Say No!» – Το συγκλονιστικό βίντεο της ΕΛ.ΑΣ. για τους διαδικτυακούς εκβιασμούς παιδιών