Καρδιολογικό πρόβλημα έχει ο Πασκουάλ του Παναθηναϊκού

Στο νοσοκομείο νοσηλεύτηκε τις προηγούμενες 48 ώρες ο Τσάβι Πασκουάλ. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού ένιωσε αδιαθεσία και δυσφορία με αποτέλεσμα να εισαχθεί στο νοσοκομείο, απ’ όπου και πήρε εξιτήριο σήμερα το πρωί.

Έπειτα από εξετάσεις στις οποίες του έγιναν, οι ιατροί διαπίστωσαν ότι αντιμετωπίζει καρδιολογικό πρόβλημα και απαιτείται να υποβληθεί σε επέμβαση.

Καλά ενημερωμένες πηγές αναφέρουν ότι ο κόουτς του τριφυλλιού αποφάσισε να κάνει την επέμβαση στην πατρίδα του για την οποία και θα αναχωρήσει άμεσα.

Περισσότερες λεπτομέρειες δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές, ούτε για τη μορφή της επέμβασης, ούτε φυσικά για τον χρόνο αποθεραπείας και ανάρρωσης του Ισπανού προπονητή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Τσάβι Πασκουάλ αναμένετο να μεταβεί στη Βαρκελώνη τις επόμενες μέρες προκειμένου να δώσει το «παρών» στο συνέδριο των προπονητών της EuroLeague.

Ο Καταλανός ήταν αν βρεθεί πρώτη φορά στη συνάντηση των προπονητών ως τεχνικός των «πρασίνων» και να έχει τη δυνατότητα να καταθέσει τις δικές του απόψεις εν όψει της νέας διοργάνωσης.

Το συνέδριο των προπονητών της EuroLeague θα διεξαχθεί στις 21 του μήνα στη Βαρκελώνη με τον Πασκουάλ να αναμένεται να κάτσει αρκετές ημέρες λόγω της εγχείρισης πριν επιστρέψει στην Αθήνα για να μπουν στην τελική ευθεία όλες οι κινήσεις της ομάδας.

Διαβάστε επίσης: Σοκ στο λιμάνι: Κόπηκε ο Μποκανί!