Παραμένει ΑΝΤ1 – Τα νέα τηλεοπτικά σχέδια του Γιώργου Λιάγκα

Λιάγκας

Η σεζόν πλησιάζει στο τέλος της κι η επιστροφή του Γιάννη Λάτσιου στον ΑΝΤ1 σηματοδοτεί μια νέα εποχή, με πολλά νέα και υποσχόμενα προγράμματα που αποσκοπούν στο να προσελκύσουν το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού “People”, ο Γιώργος Λιάγκας κάνει διαδοχικά ραντεβού με τον Γιάννη Λάτσιο, προκειμένου να συμφωνήσουν σχετικά με τα projects που θα αναλάβει ο παρουσιαστής από το φθινόπωρο.

Το δημοσίευμα αναφέρει πως ο Λιάγκας θα αναλάβει την παρουσίαση ενός βραδινού τοκ σόου, που εκτός από συνεντεύξεις θα περιλαμβάνει ενδιαφέρουσες, άκρως ανατρεπτικές ενότητες. Αν και το τηλεπαιχνίδι “Lucky Room” δεν θα συνεχιστεί, ο ΑΝΤ1 συζητά για ένα νέο format που θα ταιριάζει απόλυτα στο προφίλ του παρουσιαστή, ενώ υπάρχει και το ενδεχόμενο να τον δούμε στο τιμόνι ριάλιτι παιχνιδιού που θα προβάλλεται από το Φεβρουάριο.

Η ανανέωση του συμβολαίου
Όλα είναι υπό συζήτηση και διαπραγμάτευση. Το μόνο σίγουρο είναι πως ο Γιώργος Λιάγκας θα ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον ΑΝΤ1 για δυο ή τρία χρόνια, ενώ σύντομα θα βγει και σχετικό δελτίο Τύπου, με το οποίο θα ανακοινώνεται επίσημα η ανανέωση της συνεργασίας με τον 48χρονο παρουσιαστή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παραιτήθηκε από την ΕΡΤ ο Λάμπης Ταγματάρχης

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: «ΣΕ ΛΕΩ»…Ο ένας και μοναδικός Παναγιώτης Ψωμιάδης ξαναχτυπά! (video)

ΑΚΟΜΑ: Μαγνήτισε τα βλέμματα το tattoo της συζύγου του Δημάρχου Πατούλη (pics)