Σάλος με δημοσίευμα της Bild για το Παγκόσμιο Κύπελλο – Δωροδόκησαν με 2 εκατ. ευρώ 10χρονο κορίτσι στο Κατάρ

Κατάρ

Νέο σκάνδαλο έρχεται στην επιφάνεια αναφορικά με την ανάθεση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022 στο Κατάρ από δημοσίευμα της “Bild”, η οποία ισχυρίζεται πως έχει στα χέρια της μια αποκαλυπτική έκθεση 430 σελίδων!

Έτσι, με σημερινό της δημοσίευμα αποκαλύπτει πως έχει στην κατοχή της την έκθεση του Μάικλ Γκαρσία, του δικηγόρου, ο οποίος πριν τρία χρόνια παρέδωσε μια έκθεση 430 σελίδων στην FIFA για το πως πραγματοποιήθηκε η δωροδοκία στην ανάληψη του Μουντιάλ από το Κατάρ.

Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, υπήρξε δωροδοκία ενός 10χρονου κοριτσιού, κόρης υψηλόβαθμου στέλεχους της FIFA. Το ποσό άγγιξε τα 2 εκατομμύρια ευρώ και μετά τις έρευνες βρέθηκε το έμβασμα, το οποίο δημιούργησε το σκάνδαλο, χωρίς πάντως η γερμανική εφημερίδα να δίνει το όνομα της οικογένειας.

Αναφέρει επίσης πως πολλά μέλη της FIFA ταξίδεψαν με το ιδιωτικό τζετ της FIFA στο Μουντιάλ της Βραζιλίας το 2014, με τα έξοδα να καλύπτονται εξ’ ολοκλήρου από την ομοσπονδία, ενώ το δημοσίευμα αναφέρει πως η συγκεκριμένη έκθεση υπάρχει και στη διάθεση του BBC.

Καταλήγει μάλιστα λέγοντας πως τις επόμενες μέρες θα έρθουν στην επιφάνεια ακόμη περισσότερες αποκαλύψεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δικαιώθηκε ο Τράμπ: Το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ επαναφέρει το αντιμεταναστευτικό διάταγμα

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ανώνυμους: Η NASA είναι έτοιμη να ανακοινώσει την ύπαρξη εξωγήινης… νοήμονος ζωής! (Βίντεο)

ΑΚΟΜΑ: Απίστευτο! Αυτοκίνητο «βούτηξε» σε πισίνα που έπαιζαν παιδιά (video -pics)