Σε κατάσταση “πολιορκίας” το Μενίδι – Οργή από τους κατοίκους (Pics)

Οργισμένοι και αγανακτισμένοι οι κάτοικοι στο Μενίδι, οι οποίοι που έχουν συγκεντρωθεί έξω από το δημαρχείο, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται έκτακτο δημοτικό συμβούλιο.

Σοκ έχει προκαλέσει στο Πανελλήνιο ο θάνατος του 11χρονου Μάριου από σφαίρα που ήρθε εξ ουρανού την ώρα που έπαιζε στο προαύλιο του 6ου Δημοτικού σχολείου Αχαρνών!

Για άλλη μια φορά η κοινωνία στο Μενίδι ξεχειλίζει από αγανάκτηση. Αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη έκτακτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου για το τι μέλλει γενέσθαι.

Δεκάδες γονείς και κάτοικοι έχουν συγκεντρωθεί έξω από το Δημαρχείο και τα πυρά τους συγκεντρώνει έως αυτή την ώρα ο δήμαρχος Γιάννης Κασσαβός.

250 αστυνομικοί επιχειρούν στο Μενίδι

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση είναι σε εξέλιξη αυτή την ώρα στο Μενίδι μετά από τον θάνατο 11χρονου μαθητή από αδέσποτη σφαίρα. Περίπου 250 αστυνομικοί έχουν αποκλείσει καταυλισμό Ρομά που βρίσκεται στην περιοχή του Μενιδίου και δεν αφήνουν κανέναν να μπει και να βγει ενώ οι έρευνες γίνονται πόρτα – πόρτα.

Οι αστυνομικοί προέρχονται από την Ασφάλεια, τα ΕΚΑΜ, τις ΟΠΚΕ, τα ΜΑΤ, την ομάδα ΔΙΑΣ και στην τεράστια αυτή επιχείρηση συμμετέχουν και ειδικά εκπαιδευμένοι άνδρες της ασφάλειας Αττικής. Η επιχείρηση ξεκίνησε μετά από τον εντοπισμό καλύκων στον προαύλιο χώρο πέντε σπιτιών. Λίγο μετά από τις πέντε το απόγευμα οι έρευνες επεκτάθηκαν σε όλον τον καταυλισμό της Αυλίζας, ενώ λίγο πριν από τις εφτά ο καταυλισμός αποκλείστηκε και οι αστυνομικοί κάνουν όλα τα σπίτια φύλλο και φτερό.

Πρόκειται για μία περιοχή, η οποία όπως καταγγελλούν οι κάτοικοι είναι… γκέτο! Οι πυροβολισμοί, οι διαμάχες αλλά και το εμπόριο των ναρκωτικών είναι καθημερινό φαινόμενο, με τον φόβο να πρωταγωνιστει στα σπίτια των πολιτών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοκ στο Μενίδι – Η ΕΛ.ΑΣ ψάχνει τον δράστη που στέρησε τη ζωή στον 11χρονο Μάριο

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Σοκαριστικό – Αδέσποτη σφαίρα σκότωσε τον μαθητή στο 6ο Δημοτικό σχολείο Αχαρνών! (video)

ΑΚΟΜΗ: Κάλυκες βρέθηκαν σε σπίτια κοντά στο σχολείο όπου σκοτώθηκε ο μαθητής