Στην Αλ Αϊν φαίνεται να οδεύει ο Μάρκους Μπεργκ του Παναθηναϊκού

Οι Άραβες κάνουν λόγο για προχωρημένες διαπραγματεύσεις και συμφωνία τόσο με τον παίκτη Μάρκους Μπεργκ όσο και με τον Παναθηναϊκό για τη μεταγραφή του στην Αλ Αϊν.

Πολύ κοντά στην μετακίνησή του βρίσκεται ο Μάρκους Μπεργκ, ο οποίος δεν αποκλείεται ακόμη και σήμερα να ανακοινωθεί από τους Άραβες, όπως τουλάχιστον μεταφέρει ο τοπικός Τύπος.

Στα ΗΑΕ αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του ο Μάρκους Μπεργκ, ο οποίος εξαργυρώνει την ποδοσφαιρική του αναγέννηση στον Παναθηναϊκό με ένα ηγεμονικό συμβόλαιο στην Αλ Αϊν.

Ο Παναθηναϊκός θα εισπράξει το 55% του ποσού που θα φτάσει η μεταγραφή αφού ένα 10% ανήκει στον παίκτη και το υπόλοιπο ποσοστό στο Αμβούργο.

Όσο για τον ποδοσφαιριστή, οι πληροφορίες κάνουν λόγο για συμβόλαιο δύο ετών με οψιόν ανανέωσης για έναν ακόμη χρόνο με ετήσιες απολαβές που αγγίζουν τα 3 εκατομμύρια ευρώ. Τριπλάσιες αποδοχές δηλαδή, από αυτές που είχε στους πράσινους.

Μάλιστα, ο Σουηδός φέρεται να είναι αυτός που πίεσε τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή, με το τριφύλλι να μπαίνει σιγά-σιγά στην αναζήτηση δύο σέντερ φορ για τη νέα σεζόν.

Διαβάστε επίσης: Το video του Λεμπιδάκη διάρκειας 30 λεπτών: Κάνει αναφορές στον… Μακρόν!

Μην χάσετε: Έφτασε στην Ελλάδα ο Μποκανί για τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό