Συμφωνία ΑΕΚ με Λανς για αποδέσμευση Βάγκα και Κολοβέτσιο

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοίνωσε την αποδέσμευση του Δημήτρη Κολοβέτσιου και του Ρόναλντ Βάργκας, βάζοντας επίσημα τέλος στη συνεργασία της με τους δύο ποδοσφαιριστές, την ώρα που ο Βίκτωρ Κλωναρίδης έρχεται την Τετάρτη για να υπογράψει.

Η ΠΑΕ είχε επιβεβαιώσει τη συμφωνία με τη Λανς για την απόκτηση του Βίκτωρα Κλωναρίδη.

Ο 24χρονος επιθετικός, ο οποίος έφυγε σε ηλικία 19 ετών με μεγαγραφή για το εξωτερικό και πέρυσι αγωνίστηκε δανεικός στον Παναθηναϊκό, αναμένεται την Τετάρτη στην Ελλάδα προκειμένου να περάσει από απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με την Ένωση.

Παράλληλα, με ανακοίνωσή της η ΑΕΚ γνωστοποίησε το τέλος της συνεργασίας της τόσο με τον Δημήτρη Κολοβέτσιο όσο και με τον Ρόναλντ Βάργκας ενώ ετοιμάζεται να κάνει δικό της παίκτη τον Βίκτωρα Κλωναρίδη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει ότι δεν επιτεύχθηκε συμφωνία για την ανανέωση των συμβολαίων του Δημήτρη Κολοβέτσιου και του Ρόναλντ Βάργκας, οι οποίοι επικοινώνησαν πριν από λίγο με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς. Ως εκ τούτου και οι δύο ποδοσφαιριστές είναι ελεύθεροι να αποφασίσουν για το που θα συνεχίσουν την καριέρα τους.

Ευχαριστούμε και τους δύο ποδοσφαιριστές για την προσφορά τους στην ομάδα αυτά τα χρόνια. Θα έχουν πάντα το σεβασμό και την αγάπη μας. Τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην επιλογή που θα κάνουν για τη συνέχεια της ποδοσφαιρικής τους καριέρας».

Διαβάστε επίσης: Τα βρήκαν κυβέρνηση – Εκκλησία της Ελλάδος για τα Θρησκευτικά