Τι είπε ο διοικητής του «Αγία Όλγα» όπου νοσηλεύτηκε πριν λίγο καιρό η Νανά Καραγιάννη

Καραγιάννη

Νεκρή βρέθηκε η Νανά Καραγιάννη την Τρίτη στο διαμέρισμά της στην Κυψέλη, βυθίζοντας στη θλίψη την οικογένεια, τους φίλους και τους συναδέλφους της, αλλά και πολύ κόσμο που την αγάπησε μέσα από την δουλειά της στο ραδιόφωνο και την τηλεόραση.

Περίπου έναν μήνα πριν αφήσει την τελευταία της πνοή κι ενώ συνέχιζε την πολύχρονη «μάχη» με την νευρική ανορεξία, η Νανά νοσηλεύτηκε -για ακόμα μία φορά- στο Αγία Όλγα.

Μιλώντας τηλεφωνικά στο “Happy Day”, ο διοικητής του Αγία Όλγα, Μιχάλης Κούρτης, μίλησε για τις τελευταίες μέρες της στο νοσοκομείο. «Η Νανά είχε το πρόβλημα της διατροφικής διαταραχής από πολύ μικρή. Την πρώτη φορά που νοσηλεύτηκε έγινε μία συντονισμένη και οργανωμένη προσπάθεια, αλλά,ξέρετε, είναι της πάθησης, μόλις ένιωσε γερή και δυνατή έφυγε από το νοσοκομείο και η προσπάθεια σταμάτησε και υποσχέθηκε στους δικούς της ότι θα συνέχιζε την προσπάθεια», ανέφερε και συνέχισε: «Πριν από λίγους μήνες ζήτησε μόνη της να επανέλθει στο νοσοκομείο προσπαθώντας να επαναλάβει την προσπάθεια και, όταν ένιωσε καλά οργανικά, έφυγε και δεν την ξαναείδαμε!».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θλίψη για τη Νανά – Φώναζε «πονάω!» – Την άκουγαν οι γείτονες

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Νεκρή βρέθηκε η παρουσιάστρια Νανά Καραγιάννη

ΑΚΟΜΑ: Νέο περιστατικό στο Μενίδι – Η σφαίρα «έσκασε» δίπλα στο κεφάλι του την ώρα που κοιμόταν! (video)