Τον Ισραηλινό Αλτμάν απέκτησε ο Παναθηναϊκός

Την πρώτη μεταγραφή ολοκληρώνει από μέρα σε μέρα ο Παναθηναϊκός. Το ρεπορτάζ από το Ισραήλ, θέλει τον 23χρονο σέντερ φορ να έχει συμφωνήσει με το τριφύλλι για τριετές συμβόλαιο συνεργασίας έναντι 350.000 ευρώ ετησίως και μάλιστα αναμένεται εντός της εβδομάδας να ολοκληρωθεί η μετακίνησή του στην Ελλάδα.

Μακάμπι Χάιφα και Γκρασχόπερς ήταν οι δύο ομάδες, οι οποίες μπήκαν την τελευταία στιγμή στο παιχνίδι για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, ωστόσο ο Παναθηναϊκός, ο οποίος είχε κάνει και πέρυσι κίνηση για την απόκτησή του, κατάφερε να αποσπάσει το «ναι», ενεργοποιώντας πρώτα τη ρήτρα του συμβολαίου του παίκτη με την Χάποελ Τελ Αβίβ έναντι 150.000 ευρώ.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης συνεχίζει παράλληλα την αναζήτηση ποδοσφαιριστών, έχοντας ζητήσει από τη διοίκηση την απόκτηση εννέα παικτών.

Εκτός από τον Αλτμάν αλλά και τον Κολοβέτσιο, ο οποίος αναμένεται να ακολουθήσει, θα γίνουν προσπάθειες για να αποκτηθούν δύο μπακ, δύο εξτρέμ και δύο ακόμα επιθετικοί ενώ δεν αποκλείεται να γίνει κίνηση και για έναν ακόμη στόπερ.

Διαβάστε επίσης: Ο Σλοβάκος Γέντρισεκ εντάσσεται στην Ξάνθη

Μην χάσετε: Ανακοινώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού -Εκτός ο Μπεργκ

Ακόμη: Εκλέγονται 5 Έλληνες ομογενείς στην Αλβανική Βουλή