Το κρουαζιερόπλοιο των οργίων με 700 swingers ξεκινάει για τα ελληνικά νησιά!

Αχαλίνωτο σεξ χωρίς διακοπές, ερωτικά παιχνίδια και φαντασμαγορικά shows πάντα με επίκεντρο τον έρωτα και την απόλαυση, με θέα τα ελληνικά νησιά, θα κάνουν 700 άτομα, τα οποία θα βρεθούν στην Ελλάδα από τις 28 Ιουνίου έως τις 5 Ιουλίου για να πάρουν μέρος σε μια κρουαζιέρα απόλυτης ακολασίας, με μοναδικό σκοπό την ανταλλαγή ζευγαριών και τα ατέλειωτα όργια εν πλω!

Για οκτώ μέρες συνολικά το κρουαζιερόπλοιο με τίτλο: «Πάθος στα ελληνικά νησιά» θα ξεκινήσει από τον Πειραιά και θα ταξιδεύσει σε έξι ελληνικά νησιά (Μύκονο, Πάρο, Ρόδο, Μαρμαρά, Σαντορίνη και Χανιά Κρήτης), ενώ στη διάρκεια της περιήγησης οι επιβάτες θα απολαμβάνουν θεματικές ερωτικές βραδιές, kinky shows, ζωντανό σεξ, αλλά και πάρτι με… αφρούς!

Οι κρατήσεις έγιναν μέσω της ολλανδικής ιστοσελίδας ανταλλαγής συντρόφων sdc.com και το κόστος ανερχόταν στα 2.349 δολάρια το άτομο, ενώ αξίζει να αναφερθεί ότι τα εισιτήρια εξαντλήθηκαν λίγους μήνες πριν ξεκινήσει η ερωτική κρουαζιέρα!!!

Ήδη έχουν δηλώσει συμμετοχή ζευγάρια από διάφορες περιοχές του κόσμου (ΗΠΑ, Αργεντινή, Γερμανία, Βέλγιο, Καναδά, Κολομβία, Γαλλία, Πορτογαλία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ιταλία, Μεξικό, Ισπανία, Βραζιλία και άλλες χώρες).

Οι διοργανωτές έχουν προγραμματίσει ένα σούπερ πάρτι πριν το πλοίο σαλπάρει με τους καλεσμένους να κάνουν τις πρώτες αναγνωριστικές κινήσεις για να δουν με ποια ζευγάρια θα ταιριάξουν αργότερα.

Επίσης για κάθε ημέρα παραμονής στο πλοίο έχουν διοργανωθεί θεματικές ερωτικές βραδιές, kinky shows, ζωντανό σεξ, αλλά και πάρτυ με αφρούς όπου θα διαγωνίζονται οι κυρίες με τις καλύτερες αναλογίες.

Τα 700 άτομα που προέρχονται από όλο τον κόσμο και είναι κυρίως μέλη της γνωστής ιστοσελίδας θα έχουν την ευκαιρία κάθε ημέρα να γευματίζουν σε πολυτελή εστιατόρια ενώ θα απολαμβάνουν και τις ανέσεις που προσφέρει το κρουαζιερόπλοιο.

Η εταιρία υπόσχεται απόλυτη εχεμύθεια και ιδιωτικότητα όσον αφορά στο ιστορικό κρατήσεων για κάθε άτομο μέσω της διαδικτυακής της πλατφόρμας.

Επίσης, μέσω της προσωπικής σελίδας κάθε πελάτη στην πλατφόρμα δίνεται η δυνατότητα επικοινωνίας με άλλους επισκέπτες που θα συμμετάσχουν στην ίδια εκδήλωση.

Τέλος, όσο και αν φαίνεται περίεργο, τα πάρτι για swingers προσελκύουν το ενδιαφέρον ζευγαριών και ελεύθερων γυναικών και οι θέσεις εξαντλούνται σύντομα….

Διαβάστε επίσης: Δεν λειτουργούν τα κλιματιστικά στα νοσοκομεία – “καζάνι” για ασθενείς