Το ξέσπασμα του Βάσαλου – Η πονηρή… πρόταση του Ντάνου στην Σάρα

Βασάλου

Στο χθεσινό ριάλιτι επιβίωσης, υπήρξαν δυο μοναδικά… στιγμιότυπα. Το ξέσπασμα του Βασάλου με τα κοσμητικά επίθετα και οι πονηρές σκέψεις του Ντάνου.

Ο Βασάλος χθες ήταν αρκετός πιο γρήγορος από τον Ντάνο με αποτέλεσμα να τον προσπεράσει και να φτάσει πρώτος στο στόχο όμως δεν ήταν εύστοχος, με αποτέλεσμα να κερδίσει ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Όταν η ομάδα του πλησίασε να του μιλήσει, άρχισαν να πέφτουν φωτιά τα μπιμ, με τον Κωνσταντίνο να είναι εκτός εαυτού. Μπήκε και στο νερό όπου έριχνε μπουνιές. Λίγο αργότερα ζήτησε συγνώμη από τους συμπαίκτες του μιας και βρήκε εκτός εαυτού.
«Ζήτησα και συγγνώμη γιατί πάνω εκεί στην ένταση του παιχνιδιού είχα τον Γιάννη να μου λέει πιο χαμηλά, πιο καμπύλη, πιο… πιο… και λίγο ήμουν επηρεασμένος που είχα χάσει και τις δύο προηγούμενες φορές και είπα μια έκφραση, όχι προσωπική, γενικά και έβγαλα έναν εκνευρισμό και του ζήτησα συγγνώμη. Δεν μου αρέσουν αυτές οι εκφράσεις γιατί πάνω στο παιχνίδι πρέπει να είσαι ήρεμος” είπε χαρακτηριστικά στην κάμερα.

Από την άλλη πλευρά, ο Γιώργος Αγγελόπουλος μετά το έπαθλο φαίνεται να είχε κέφια μιας και πείραζε την Σάρα.
Συγκεκριμένα, όταν η Μαχήτρια πήγε στην καλύβα τους ο Ντάνος της πρότεινε να στείλουν τον Χρανιώτη να κοιμάται απέναντι και να έρθει εκείνη στην πλευρά των διασήμων.
Η Σάρα χαμογέλασε και πείραξε τον Γιώργο Χρανιώτη: «Ω! Τι σου είπε!»

«Με πλήγωσες…» είπε εκείνος και ο Μπο τον υπερασπίστηκε:

«Καταρχήν αυτό δεν μπορείς να το αποφασίσεις μόνος σου φίλε, πρέπει να το θέλει όλη η ομάδα. Ο Χρανιώτης δεν πάει πουθενά, μένει εδώ. Από εκεί και πέρα άμα επιμένεις και θέλεις τη Σάρα που κι εμείς τη θέλουμε μπορεί να έρθει».

«Ναι, εγώ έχω φτιάξει διπλό κρεβάτι εδώ πέρα οπότε χωράει», είπε η Βαλαβάνη.