ΦΡΙΚΗ: 42 νεκροί σε ένα δωμάτιο στον πύργο Γκρένφελ σύμφωνα με μαρτυρία-σοκ (Βίντεο)

Εικάζεται ότι τα απανθρακωμένα πτώματα ανακαλύφθηκαν σε ένα διαμέρισμα από τις σωστικές ομάδες. Δεν το επιβεβαιώνουν ούτε το διαψεύδουν οι αρχές.

Συγκλονίζει η μαρτυρία άνδρα που υποστηρίζει ότι έχουν βρεθεί σε ένα δωμάτιο του μοιραίου “πύργου της κολάσεως” 42 απανθρακωμένα πτώματα.

Συγκεκριμένα σε βίντεο που ανέβηκε στο youtube, ένας άνδρας ισχυρίζεται ότι «Ένας φίλος μου, που εργάζεται στην πυροσβεστική υπηρεσία, μου είπε χθες στο τηλέφωνο ότι βρήκαν 42 πτώματα σε ένα δωμάτιο, σα να είχαν κρυφτεί όλοι μαζί. Κανείς δεν το ξέρει αυτό» λέει ο άνδρας, του οποίου η ταυτότητα δεν έχει γίνει γνωστή.

Ο άνδρας ισχυρίστηκε ότι αυτό δε μπορεί να το πει ευθέως ο πυροσβέστης στο κοινό γιατί φοβάται τις επιπτώσεις.

Ο αριθμός αυτός δεν έχει επιβεβαιωθεί από τις αρχές, ωστόσο εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής υπηρεσίας ανέφερε ότι δεν είναι σε θέση ούτε να επιβεβαιώσουν ούτε και να διαψεύσουν μία τέτοια πληροφορία καθώς τις έρευνες τις χειρίζεται η αστυνομία.

Δείτε το βίντεο:

Στο μεταξύ σε 79 είναι τα θύματα του μέχρι τώρα τραγικού απολογισμού, με τις αρχές να φοβούνται ότι ο αριθμός θα αυξηθεί.

Εν τω μεταξύ, η μητροπολιτική αστυνομία του Λονδίνου έδωσε την Κυριακή το βράδυ στην δημοσιότητα οπτικό υλικό από το εσωτερικό του Πύργου, το οποίο αποτυπώνει το μέγεθος της καταστροφής:

Τόνοι στάχτης και αποκαΐδια όπου κι αν γυρίσει κανείς το βλέμμα, τίποτα δεν θυμίζει κατοικήσιμο κτήριο, εκεί που μέχρι πριν από λίγες ημέρες έπαιζαν παιδιά και μεγάλωναν οικογένειες…

Χαρακτηριστικό της απόλυτης καταστροφής είναι και το γεγονός πως οι αρχές φοβούνται ότι δεν θα καταστεί δυνατόν να αναγνωριστούν όλοι οι νεκροί, ακόμα και αν εντοπιστούν όλες οι σοροί των αγνοούμενων, καθώς η αλλοίωση είναι τέτοια που έχει επηρεάσει ολοκληρωτικά και το dna.

Δείτε συγκλονιστικές εικόνες σε βίντεο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δραματικές οι εξελίξεις στο Λονδίνο- Έφτασαν τους 79 οι νεκροί και συνεχώς αυξάνονται

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Λονδίνο: Σοκάρουν οι φωτογραφίες και το βίντεο της Αστυνομίας από τον καμένο πύργο

ΑΚΟΜΗ: Φόβοι για κατάρρευση του Πύργου – Κλειστές δυο γραμμές του μετρό!