Φέσια χιλιάδων ευρώ – Πως 38χρονος Έλληνας έκανε μεγάλη ζωή στη Μύκονο

Φέσια

Ένα χρόνο έζησε μέσα στην χλιδή που του παρείχαν τα πολυτελή ξενοδοχεία στα οποία κατέλυε, ένας 38χρονος Έλληνας. Όταν, όμως, ερχόταν η ώρα της αποχώρησής του, πλήρωνε με… πλαστές επιταγές. Έτσι, από το Μάιο του 2016, είχε «φεσώσει» 34 ξενοδοχεία στη Μύκονο και την Αθήνα χρεώνοντάς τα με το συνολικό ποσό των 18.000 ευρώ!

Οι κομπίνες αποκαλύφθηκαν όταν οι υπάλληλοι ενός ξενοδοχείου της Μυκόνου αντιλήφθηκαν πως η επιταγή 1.202 ευρώ που τους έδωσε ήταν πλαστή και ειδοποίησαν τους αστυνομικούς που συνέλαβαν τον 38χρονο, ο οποίος εμφανιζόταν με ψεύτικο όνομα και δήλωνε άλλοτε ιδιοκτήτης τουριστικού γραφείου στην φίρμα του οποίου φέρεται να εξέδιδε πλαστά τιμολόγια πληρωμής και άλλοτε ως μεσάζων για την ενοικίαση οχημάτων με οδηγούς σε πλούσιους Έλληνες και ξένους επισκέπτες!

Ο απατεώνας πρόσεχε να μην κάνει λάθος και εμφανιστεί σε μέρος όπου τον γνώριζαν κι έτσι κρατούσε… αρχείο με τα ονόματα των ανθρώπων που είχε ξεγελάσει αλλά και των ξενοδοχείων που είχε χρεώσει! Η λίστα, που εξετάζεται από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Μυκόνου, περιλαμβάνει ακόμη ιδιοκτήτες εταιρειών ενοικίασης οχημάτων στο νησί και επιχειρηματίες από την Αθήνα και την Κρήτη από τους οποίους φέρεται να υφάρπαξε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ!

Στην κατοχή του 38χρονου κατασχέθηκε ένας φορητός ασύρματος συντονισμένος στις συχνότητες της ΕΛ.ΑΣ., ενώ διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε και ένταλμα σύλληψης για εμπρησμό σε δάσος (!), που είχε εκδοθεί τον Οκτώβριο του 2016 από τον ανακριτή Αγρινίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άκης Τσοχατζόπουλος – Σε σοβαρή κατάσταση στη εντατική (pic)

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Χρηματιστηριακή εταιρεία καταδικάστηκε και δικαίωσε μικροεπενδυτή

ΑΚΟΜΑ: Η σύγχρονη Ελλάδα σε ένα από τα πιο δημοφιλή μουσεία της Αμερικής