Αναστασία Ρουβά – Στη σκηνή του “X-Factor” με τον μπαμπά Σάκη (video)

Ρουβά

Ο λαμπερός τελικός του”X-Factor” που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 21 Ιουλίου, ανέδειξε μεγάλο νικητή τον Παναγιώτη Κουφογιάννη από την Κύπρο.

Η βραδιά δεν είχε μόνο μουσική αλλά και εκπλήξεις: μια από αυτές ήταν η παρουσία της κόρης του Σάκη Ρουβά, Αναστασίας, στο stage.

Λίγο πριν το φινάλε του τελικού, ο Σάκης Ρουβάς κάλεσε στη σκηνή όλους τους «αφανείς ήρωες» που βοήθησαν στη διεξαγωγή του talent show που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού.

«Ελάτε όλοι εδώ. Ελα κι εσύ Αναστασία» αναφώνησε ο Σάκης Ρουβάς. Η Αναστασία Ρουβά, η μεγάλη κόρη του τραγουδιστή, βρισκόταν στο κοινό και παρακολουθούσε το μεγάλο τελικό.

Λίγο μετά το κάλεσμα του τραγουδιστή, η μικρή Αναστασία ανέβηκε στη σκηνή και ο Σάκης Ρουβάς την κράτησε στην αγκαλιά του δηλώνοντας: «Η μελλοντική παρουσιάστρια. Σε 10 χρόνια σε βλέπω να παρουσιάζεις εσύ» ενώ η απάντηση της μικρής Αναστασίας ήταν «Έλα, βρε μπαμπά!». Είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε σε τηλεοπτική εκπομπή κάποιο από τα παιδιά του τραγουδιστή. Η αμηχανία της μικρής Αναστασίας, εμφανής.

Δείτε το βίντεο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έβαλε τέλος στην ζωή του ο τραγουδιστής των Linkin Park

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Αυτός είναι ο λόγος που χώρισαν Γιώργος Μπόγρης με Έλλη Κοκκίνου

ΑΚΟΜΑ: Ελένη η… αινιγματική – Τι έγραψε στο Twitter η «βασίλισσα της TV»