Ανησυχία στον κόσμο της TV – Τι θα κάνει o Ουγγαρέζος στον ΑΝΤ1; (video)

Ουγγαρέζος

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μίλησε στην Κατερίνα Καινούργιου για την παραμονή του στον ΑΝΤ1 που σε πρώτη φάση περιλαμβάνει κάποια εξτρά γυρίσματα που θα πλαισιώσουν τα παλιότερα “Ougachallenge” από το “Spata Live” που θα ξεκινήσουν να προβάλλονται άμεσα στο κανάλι.

«Δεν ξέρω ακριβώς τι θα γίνει του χρόνου γιατί κανένας μας δεν ξέρει νομίζω ακόμη εκτός από συγκεκριμένους παρουσιαστές στον ΑΝΤ1. Εγώ είμαι σε συζητήσεις. Έχουμε πει ότι μένω στον ΑΝΤ1, έχουμε δώσει τα χέρια, απλά συζητάμε για το τι και πως. Για να σου απαντήσω για το OugaChallenge… Φυσικά για εμένα είναι προτεραιότητα. Το θέμα είναι τι θέλει και ο σταθμός που με πληρώνει. Εγώ έχω αποδείξει ότι σε οποιοδήποτε πόστο με βάλλουν δίνω τον καλύτερο μου εαυτό. Αυτό που θα γίνει άμεσα είναι, πρώτα ο θεός – ελπίζω να μην ανακοινώνω κάτι που πάλι θα ακυρωθεί, να μου φέρετε γούρι, και να φέρω κι εγώ στην Τζωρτζέλα – είναι ότι άμεσα από την επόμενη εβδομάδα, με ενημέρωσε ο σταθμός ότι θα παίζει κάποιες επαναλήψεις από OugaChallenge που γυρίσαμε επί Spata live. Είναι αρκετά, γύρω στα 50.

Είπα λοιπόν στον ΑΝΤ1 και στον κ. Λάτσιο, ότι εφόσον αυτό το πράγμα το γουστάρουμε και εφόσον υπάρχει μια ομάδα που επίσης το γουστάρει, θα ετοιμάσουμε κάποια νέα γυρίσματα, σφήνες, με τον Σταμάτη και με μια ομάδα παιδιών που θα κάνει το μοντάζ και τα γραφικά. Αυτά θα είναι καινούρια. Ο βασικός άξονας είναι επαναλήψεις, αλλά τα υπόλοιπα θα τα κάνουμε εμείς.

Ένα νέο πρόγραμμα από όλες τις απόψεις προσεχώς …στον ΑΝΤ1!
Το χειμώνα είχαμε κανονικά ημερομηνίες που θα ξεκινούσε, αλλά λόγω των γεγονότων και των συνθηκών αναβλήθηκε, τους χορηγούς που είχαν ενδιαφερθεί τους έχω περάσει στο εμπορικό τμήμα του ΑΝΤ1. Όμως εγώ δεν θα ήθελα να κάνω με το στανιό εκπομπή. Δηλαδή να βρω το χορηγό και να πάω στον διευθυντή προγράμματος και να του πω «σου φέρνω και λεφτά» όχι. Να μου κάνει την πρόταση και να του πω επειδή πονάω την επιχείρηση που με πληρώνει, ότι να ξέρετε ότι θα πάρετε και πίσω κάποια χρήματα μέσα από έναν άνθρωπο που με εμπιστεύεται και είναι πελάτης ναι. Αλλά να εκβιάσω ότι θέλω εκπομπή και έχω πίσω μου και τέσσερις χορηγούς, δεν θέλω να το κάνω.» ανέφερε συγκεκριμένα ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Ο παρουσιαστής όπως ανέφερε στο «Φτιάξε καφέ να στα πω» βρίσκεται σε συζητήσεις με το κανάλι για την αξιοποίηση του στο πρόγραμμα που ετοιμάζεται για τη νέα σεζόν, χωρίς ωστόσο να υπάρχει ακόμα κάτι που να έχει προχωρήσει…

Δείτε όσα ανέφερε για τις συζητήσεις που γίνονται:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τσακνής: Η ΕΡΤ σέβεται και αξιοποιεί τα χρήματα των πολιτών

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ποια γνωστή δημοσιογράφος είπε «αντίο» στον Γιώργο Αυτιά (pic)

ΑΚΟΜΑ: Αναστασία Ρουβά – Στη σκηνή του «X-Factor» με τον μπαμπά Σάκη (video)